Image default
Hírek

Zsidró Tamás döbbenetes vallomása Dobó Katáról: „Több okból sem tudtam úgy ránézni, mint nőre”

Hihetetlen, ami kiderült.

Amikor másfél éve összejöttek, sokan drukkoltak Dobó Kata és a sztárfodrász, Zsidró Tamás kapcsolatának. Az idő őket igazolta, szenvedélyük és szerelmük azóta is töretlen. Sőt!

Azt azonban csak kevesen tudják, hogy ismeretségük jóval régebbre nyúlik vissza. A sztárfodrás már akkor felfigyelt Katára, amikor a színésznő még csak tinédzser volt. A Nők Lapjának mesélt az első találkozásukról.

„Az első, hogy ülünk Hajas Laci autójában, és azt mondja nekem, hogy van egy nagyon jó csaj, aki iszonyatosan tetszik neki, és el kellene ugranunk érte, mondja a címet, hogy hová. Laci nekem harminc éve a barátom, később hasonló szakmai utat jártunk be, de akkor mi még elsősorban szépreményű ifjak voltunk. Szóval mentünk jó sokáig valahová, megvártam, amíg ő fölment érte, és

egyszer csak megjelent egy bombázóval, akinek hatalmas, vörös göndör haja volt…” – emlékezett vissza a tini lánnyal való találkozásra Zsidró Tamás, aki ekkor még természetes, hogy nem vehette nőszámba, ahogy később sem, amikor Kata összejött Hajas Lászlóval.

„Aztán később, amikor Laci és Kata összejöttek, sokat jártunk össze. Együtt sportoltunk, megtanítottuk Katát vízisíelni, a hétvégéket együtt töltöttük négyesben, az akkori barátnőmmel, vele jóban volt Kata. Szóval akkor több okból sem tudtam úgy ránézni, mint nőre” – idézi a Nők Lapjának tett vallomást a Life.

Hasonló cikkek

Szirénázó rendőrautó karambolozott Budapesten a Nagytétényi úton, többen súlyosan megsérültek

admin

Elfajult a hódmezővásárhelyi kerti parti: háromszor mentek megverni a szomszédot

admin

Mutatjuk a hatos lottó nyerőszámait,nyereményeit

admin

Itt a friss heti időjárás-előrejelzés – Kiderül, meddig tart az októberi nyár

admin

Újabb választási drogügy pattant ki – “füves cigarettáért szavaztak egy magyar faluban?

admin

1 órája jött a hír : Súlyos a helyzet! ROSSZABBODOTT AZ ÁLLAPOTA, ÉLETMENTŐ MŰTÉTET HAJTOTTAK VÉGRE a MAGYAR ÉNEKESEN!

admin