Image default
Egyéb

Zimány Linda azt mondja félnek tőle a férfiak, mert túl szép és okos is!!!

Az ügyvédi diplomáján 8 évig dolgozó modell és tévés celeb úgy érzi, ez így együtt már annyira sok, hogy a férfiak nem mernek közeledni hozzá.

A modellnek 8 évig tartott, hogy lediplomázzon jogból, jelenleg egy ügyvédi irodában gyakornokoskodik a másfél év múlva esedékes szakvizsgája előtt. Emellett tévéműsorokban is szerepel, és úgy érzi, egy átlagos férfinak ez egyszerűen már túl sok a jóból.

Talán azért nincs senkim, mert sok férfi fél tőlem. Egyelőre nem csüggedek, a szerelmet nem lehet erőltetni, majd jön magától. Még csak most kezdődik az életemnek az a szakasza, amikor pontosan tudom, hogy ki vagyok, mit akarok, mit szeretnék elérni. Talán most érett és erősödött meg a személyiségem annyira, hogy például azt is tudjam, milyen párt képzelek el magam mellé – mondta el a Borsnak.
Miután idén év elején véget ért kapcsolata Kedves Ferenccel, Zimánynak nem volt nyilvánosság előtt is vállalt férfi az életében. Most azt mondja, már kizárólag hosszú távú kapcsolatban gondolkodik, azaz már nem megy úgy randizni, “hogy majd meglátjuk, mi lesz belőle”.Írja a Propeller.hu

Hasonló cikkek

Fehér Balázs állítja, vele és kedvesével is flörtölt a Nyerő páros két versenyzője

admin

„Négy zsaru kellett ahhoz, hogy lefogják” – Megdöbbentő részletek derültek ki a Tolna megyei halálos gázolásról – fotók

admin

Nagyrészt a helytelen lakossági tüzelés felel a légszennyezettségért

admin

Megvannak a Nyerő páros második kiesői: nekik kellett távozni a villából

admin

Szász Marcit csodagyerekként ismertük meg – 32 évesen most így él

admin

Megmutatta egyhetes kisbabáját a Jóban Rosszban színésznője, Papp Annamária

admin