Image default
Hírek Közügyek

Vödörnyi sósavba mártották a kétéves testét a szülők

Gerardo Zavala-Loredo, és élettársa, Monica Yvonne Dominguez brutális módszerekkel próbálta eltüntetni kislányuk holttestét.

A texasi pár február 28-án saját szobájuk közepén egy vödörnyi sósavba áztatva akarta megsemmisíteni kétéves gyermekük, Rebecka Zavala maradványait. A kislány a szülők vallomása szerint egy szerencsétlen balesetben halt meg, miután 37 éves édesanyja egyedül hagyta a fürdőkádban testvéreivel. Amikor a nő rátalált a halott gyermekre, 32 éves párja segítségét kérte, hogy eltüntessék a kislány testét. Azt nem tudni, hogy honnan szerezték a sósavat, de egy szomszéd értesítette a rendőrséget, aki láthatott valami gyanúsat.

A nyomozók azonnal kivonultak a helyszínre, és megtalálták a gyermek savba áztatott maradványait a szoba közepén álló vödörben. A folyadéknak szerencsére még nem volt ideje szétmarni a testet, így jó esély van arra, hogy kiderítsék, a gyermek valóban úgy halt-e meg, ahogyan szülei állítják.

A rendőrség godatlanságból elkövetett kiskorú megölésével, valamint kegyeletsértéssel, bizonyítékok megsemmisítésével és holttest megsemmisítésével gyanúsítja az anyát. Az apát mindezekben való segédkezéssel vádolják, így mindketten a rácsok mögött várják tárgyalásukat. A párnak négy másik gyermeke is van, őket állami gondozásba helyezték.

– Meg kell várnunk a boncolás eredményeit, hogy megfelelő ítéletet hozhassunk. Egyelőre több a kérdés ebben az ügyben, mint a válasz – mondta a megyei kerületi ügyész, Isidro Alaniz.

(via CrimeOnline)

Hasonló cikkek

Jöhet még az óvodák államosítása, a hat év alattiakról is fog szólni egy fejezet az új Nemzeti alaptanzervben

admin

A motorja mögé kötve vonszolta a kutyáját a borsodi szadista, az állat túlélte, egy rendőr fogadta örökbe

admin

A közmédia bemondója kiakadt Hadházy Ákos szitkozódó tábláján, de a lopásról és a korrupcióról szóló tábláról inkább hallgatott

admin

Agrárminisztérium: Nagyrészt a lakosság a felelős Magyarország légszennyezettségéért

admin

Fűnyírás közben gázoltak halálra egy férfit Tolna megyében, a sofőrt négy rendőrnek kellett lefogni

admin

Eltelt egy nap, újra megdőlt minden melegrekord

admin