Image default
Bulvár Hírek

„Viszonyom van a lányom legjobb barátnőjével, mit tegyek?”

‘Nagyszerű teste van’ – mondja az apa a lányról, de azért ennél jóval bonyolultabb a helyzet.

A The Sun hasábjain gyakran jelennek meg valós történetek olyan emberekről, akik épp komoly kapcsolati krízisen mennek keresztül, vagy valami extrém fordulat történt a magánéletükben. Így van ezzel a levél írója, egy férfi is, aki forró viszonyról számol be közte és a lánya legjobb barátnője között. “Félek, hogy ha megtudná, a lányom nagyon kiakadna” – írja.

A férfi 39 éves, elvált (az exneje megcsalta egy munkatársával). A lánya 19 éves, vele él, az említett barátnő pedig szintén ennyi idős, és gyakran megfordul a család házában. “Nagyon vonzó lány, remek teste van. Egy csomószor azon kaptam magam, hogy méricskéltem, amikor a lányom épp nem volt ott.”

A barátnő a hétvégéket is sokszor az apa lányával tölti. “Egyik éjjel zajra riadtam fel, lementem, hogy megnézzem, mi az. A konyhában volt és vizet töltött magának. Csak melltartót és bugyit viselt.

<!––nextpage––>

Elkezdtünk beszélgetni, és bevallotta, hogy egy picit mindig tetszettem neki. Először kinevettem, de közölte, hogy komolyan gondolja. Hozzám hajolt és megcsókolt.

Nem baráti csók volt: forró és szenvedélyes.”

Ez volt a plátói kapcsolat vége is egyúttal. “Felmentünk a szobámba. Életemben nem szexeltem ilyen jót.” A férfi bűntudatot érzett utána a lánya miatt, mégis folytatta az affért. “Amikor meglátjuk egymást, csak a szexre tudunk gondolni” – írja.

A magazin szakértője, Deidre szerint ha mindkét fél úgy látja, hogy a kapcsolat tartósnak bizonyul, el kell mondaniuk az apa lányának. “Mindketten egyedülállóak és szabadon szerethetik egymást, de a lánya nehezen élheti meg a dolgot. Majdnem biztos, hogy sokkolja majd, megbántottnak és féltékenynek érzi majd magát, és megdöbben a nagy korkülönbség miatt. Próbára fogja tenni a kettejük kapcsolatát, mivel a lányát már egyszer elárulta az édesanyja. Azon is aggódhat, hogy elveszítheti a legjobb barátnőjét – és valamennyire így is lesz.”

A szakártő szerint ugyanakkor az apa lánya is hamarosan találkozhat valakivel, aki miatt talán el is költözik, ezért egy igazi és mély szerelmet nem érdemes elfecsérelni. “Nézzen a szívébe felelős felnőttként. Igazán szerelmes? Erről kell meggyőződnie, mielőtt bombát dob a lányával való kapcsolatába.”

Hasonló cikkek

5 napja eltűnt a 13 éves Mercédesz, nagy erőkkel keresi a rendőrség

admin

Kibékült Suzy és Jolly! Felesége, Tarcsiné Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy kész őt visszafogadni és fátylat borítani a múltra

admin

Videóra vette két lány, ahogy egy férfi zaklatja őket a Múzeumkertben

admin

KIADTÁK A RIASZTÁST: Jön a vihar! 80km/órás széllel csap le

admin

Úgy meghízott a CSI sztárja, hogy fel sem ismerné

admin

Alig ismert szabály az utakon: 130 ezerre is büntethetik az autósokat

admin