Image default
Érdekességek

Vasárnapi horoszkóp a Telihold után!

Kedves Kos! Még mindig nem tértél magadhoz, és most különösen jól esik, hogy környezeted megértő és figyelmes. Ez is közrejátszik abban, hogy nem csinálsz nagy ügyet a gondjaidból. Kedélyed mégsem a régi. Kicsit szomorkás, bágyadt, elrévedező. Sokat töprengsz az élet értelmén, és leteszed az esküt, hogy ezután kímélni fogod magad.

Bika
Kedves Bika! Egy tapodtat sem vagy hajlandó menni ma. Olyan elégedetten figyeled lakásodat és szeretteidet, mint egy király a tartományait és annak tarka népét. Szinte veszekedni kell veled, hogy tedd a dolgod végre. A szerelemben is lassú, réveteg vagy, de aki lassan, kimérten veszi birtokba jussát, az veszi csak birtokba igazán.

Ikrek
Kedves Ikrek! A társaság, ahová meghívnak, meglehetősen lehangoló. Márpedig te semmit sem viselsz el nehezebben, mint a sótlan, szellemtelen embereket. Mivel az arcodról egész pontosan leolvasható a véleményed, egész csapatra való megsértett embert hagysz magad után. Mi lett volna, ha nem teszel lakatot a szádra? Bizony nagy baj.

Rák
Kedves Rák! Kedélyed nyugodt, semmi különös esemény nem zavarja meg nyugalmadat. Megfontoltan cselekszel, ha cselekszel egyáltalán. Ma inkább csak elfogadod azt, amit mások cselekszenek helyetted. Családtagjaidat, barátaidat állítottad be „cselédnek”. Persze ők ezt csak önfeláldozásnak tekintik, mert azt hiszik, depressziós vagy.

Oroszlán
Kedves Oroszlán! Válj meg koronádtól és vegyülj bátran a pórnép közé. Fürdőruhában egész hasonlatos leszel a többi halandóhoz. És mit látsz, amikor a tükör elé állsz? Tökéletes, sportos, súlyfeleslegtől mentes alakot. Vagy nem? Akkor bizony mégis jobb, ha magadra teríted palástodat, mielőtt felfedeznék, hogy a király sem tökéletes.

Szűz
Kedves Szűz! Mivel rendkívül jó megfigyelő vagy, feltűnik egy szokatlan, és megmagyarázhatatlannak tetsző jelenség. Nem kell azonnal rémeket látni, de félvállról se vedd az ügyet. Inkább próbáld meg benyomásaidat megosztani valakivel! És ha ez történetesen a legjobb barátod volna, más rendezetlen ügyeidet is megbeszélheted vele.

Mérleg
Kedves Mérleg! Elképzelhető, hogy ma megzavarják családod nyugalmát, mert mellőzniük kell téged valami miatt. Valaki egy rossz hírrel ugraszt el a vasárnapi ebéd mellől, és ez nemcsak a kedvedet, de családod vasárnap délutáni programját is teljesen tönkreteszi. Igyekezz rendezni a problémát, hogy mihamarabb otthonodba térhess.

Skorpió
Kedves Skorpió! Ha nem tudsz mit kezdeni szabadidőddel, szólj kedvesednek. Ő majd bizonyára talál neked olyan elfoglaltságot, ami kitölti a napodat, és elejét veszi annak, hogy megint rossz helyen köss ki. Értelmes munkát kell végezned, még ha első pillantásra nem mutatkozik is az eredmény, ha az agyagi előnyöket még nem látod.

Nyilas
Kedves Nyilas! Nem tudod megállni, hogy ne foglalkozz gondolatban a munkáddal, vállalkozásod ügyes-bajos dolgaival. Egy korábbi megjegyzés különösen bánt és dühít. Akkor szó nélkül hagytad, de most úgy érzed, beolvasnál az illetőnek. Realitásérzéked, tekintélytiszteleted, konfliktuskezelő hajlamod viszont hallgatást parancsol.

Bak
Kedves Bak! Türelmetlenül vársz híradást szerelmedtől, közeli hozzátartozódtól. Ne aggódj! Nincs baj, csak a körülmények hálátlanok. Kedélyjavító gyanánt elfogadhatnád a meghívást egy speciális konyhájú étterembe. Egy veszélye van a dolognak. Befészkelődhet agyadba a gondolat: jó lenne e fogásokat az eredeti helyszínen kipróbálni.

Vízöntő
Kedves Vízöntő! Nem vagy békétlen, elégedetlen, csupán leeresztettél, mondhatni kiütöttél. Te is tudod, hogy mindig többet akarsz, mint amennyit emberi számítás szerint el lehet végezni. Mégis újra és újra megpróbálod, azután mély csüggedéssel veszed tudomásul, hogy ismét nem sikerült. Ma lustálkodj, pihenj, amennyit csak bírsz!

Halak
Kedves Halak! Megcsömörlöttél, így aztán örülhetsz, hogy ma viszonylagos nyugalom uralkodik körülötted. Kicsit fújd ki magad, szedd rendbe gondolataidat, és ernyedten lebegve pihentesd magad. Csak akkor változtass helyet, ha olyan kérdésekkel találod magad szembe, amelyek kizökkentenének nyugalmadból. Ma ne is válaszold meg őket…

Hasonló cikkek

Így kezdte Gáspár Laci a zenei karrierjét!Te emlékszel még rá?

admin

Kesjár Csaba tragédiája – emlékszel még?

admin

10 éve nyers húst és nyers belsőségeket eszik egy férfi, és azt állítja, sose volt még ilyen jól

admin

Kikészült a menyasszony, mikor rájött, miért lépett le a család olyan korán az esküvőről

admin

Esti fejtörő: Hány kg a sárga csillag?

admin

Rettenetes görcsökkel ment vécére, ikreket szült. De a legnagyobb döbbenet még csak ez után 3 nappal történt

admin