Image default
Egyéb Hírek

Várkonyi Andi túllépett már Bochkor Gáboron

Minden jel arra utal, hogy a szakítás után Várkonyi Andreának sikerült új alapokra építenie az életét. Leszámolt a régi ismerőseivel és csak őszinte emberekkel veszi magát körbe. A hétvégén a születésnapját is velük töltötte egy hatalmas limuzinban.

Egy teljesen új korszak kezdődött Várkonyi Andrea életében, amelynek szimbóluma lehet születésnapja is. A TV2 egykori arca november 11-én töltötte be ugyanis a 44. életévét. Hosszú évek óta ez az első olyan születésnapja, amit kislánya édesapja, Bochkor Gábor nélkül ünnepelt.

A közösségi oldalra kitett fotók szerint az immár újra szingli Andi túl van a szakítás okozta szomorúságon. A képeken nemcsak szépnek, de nagyon boldognak is tűnik. A Bors munkatársa azt kérdez­te a műsorvezetőtől, hogy minek köszönhető kiegyensúlyozott­sága.

Ez a fotó sok mindent elárul. Ritkán láthattuk Várkonyi Andreát ennyire felszabadultnak © Facebook

– Ahogy mindenki másnak, nekem is voltak csalódásaim, bizalomvesztéseim, úgyhogy egy ideje arra törekszem, hogy olyanok legyenek mellettem, akik tényleg hozzátesznek az éle­temhez, őszintén és érdek nélkül. Ezt mára sikerült is megvalósítanom, és borzasztóan jól érzem magam. Felszabadít, hogy olyan emberek vannak körülöttem, akik önmagamért szeretnek – mesélte lapunknak őszintén Andi, akinek baráti társaságában egy esztendeje Ra­dics Gigi családja kiemelt he­lyen van.

Radics Gigi is vele utazott a limuzinban © Facebook

– Vannak olyan barátságok, hogy az első pillanattól olyan, mintha ezer éve jóban lennétek. Ilyenek nekem Gigiék, teljesen összenőttünk. Benne vannak a mindennap­jaimban. Nem is lakunk messze egymástól, és Gigi anyukája segített berendezni az új lakásomat is. Hihetetlen jó emberek, és ilyen családi érzéssel teli ez a barátság – árulta el a műsorvezető, akiért a Radics család limuzinnal érkezett a születésnapján.

A 44. születésnapját már új lakásában a barátaival ünnepelte © Instagram

– Szerintem az egyik legjobb szülinapom volt ez a mostani, igazán kitettek magukért a barátaim. Szombaton a barátnőimmel vacsoráztam, másnap pedig teljesen váratlanul megjelent az utcánkban egy hatalmas, fényektől villódzó, zenétől dübörgő limuzin, benne Gigiék családjával és a barátaimmal. Gyorsan lecseréltem az otthoni szerelésem, és bejöttünk a városba, aztán náluk folytatódott az ünneplés. Nagyon szeretem, hogy velük nincs olyan, hogy ne gyerekestől, csapatosan találkoznánk, így Nóri is nagyon tudja élvezni – áradozott Andi, aki szakítása ellenére sugárzik, és minden erejével azon van, hogy újraépítse az életét. Kicsattanó jókedve mögött azonban állítja, nem új szerelem lapul.

12 évig alkottak egy párt. Kapcsolatuk nyáron ért véget © Végh István

– Nincs senkim, egyedül vagyok és most önmagamra koncentrálok. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, de nem azért, mert szerelmes vagyok – szögezte le a tévés, aki volt párjával is igyekszik jó kapcsolatban maradni. – Gábor mindig nagyon fontos ember lesz az életemben, tizenkét évet töltöttem vele, ő a kislányom apukája. Én biztos, hogy mindig arra fogok törekedni, hogy egy normális, emberi viszony legyen közöttünk, ami most is így van.

Hogy a karrierje merre viszi, arról azonban még nem akart beszélni, de annyit azért elmondott a Borsnak, hogy nem unatkozik. Egyetemen kommunikációt oktat, pszichológiai továbbképzésre jár, egyéni és csoportos tanács­adással foglalkozik, emellett pedig a tévézés sincs elfelejtve.

– Mindig több lábon álltam, szerintem ezt így érdemes csinálni, és akkor sosem kerülhet az ember függő helyzetbe. Nem szeretnék a tévézésnek hátat fordítani.

Hasonló cikkek

A világ egyik legdurvább szupertankjából vesz Magyarország – Brutális tűzerővel bír a csataterek szörnye,így működik a gyakrolatban

admin

14,5 órát várt étlen-szomjan a váróban komoly fájdalmak között

admin

Mészáros Lőrinc botrányos kijelentése: “Nem éri meg lehajolnom egy húszezresért, hiszen..”

admin

Belerokkannak a hazai munkások mire eléri a nyugdíjkorhatárt

admin

Államtitkár: Tömegesen jönnek haza a magyarok külföldről mert itthon jobb az élet és magasabb a fizetés

admin

600 milliárdot bukhat az ország a rendszerszintű szabálytalanságok és a korrupció miatt

admin