Image default
Hírek

Vallani akar a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

Nehezményezi B. László, VV Fanni eltűnési ügyének egyetlen gyanúsítottja, hogy a rendőrök szerinte nem kíváncsiak arra, hogy ő miként látja a történteket.

– Egy vicc, ami a bíróságon történt – mondta felháborodottan dr. Brodmann Péter, aki kizárásáig ellátta unokaöccse jogi védelmét. A jogász arra reagált, hogy a bíróság a napokban meghosszabbította a gyanúsított november vége óta tartó előzetes letartóztatását.

– Egyetlen kérdést sem intéztek Lacihoz, miközben ez az ügy hemzseg a megválaszolatlan kérdésektől. Semmire sem voltak kíváncsiak, volt védencemnek szinte könyörögnie kellett, hogy vallomást tehessen. Azt is többször elmondta, hogy szeretné a rendőröknek megmutatni, hogy hol adta át az alélt állapotban lévő lányt két ismeretlen embernek. Talán annyit sikerült elérnie, hogy ezt a helyszíni szemlét megejtik valamikor – közölte dr. Brodmann, aki azt sem érti, hogy a család férfi tagjaitól levett DNS-mintát miért csak most kezdték el a laborban vizsgálni.

Novozánszki Fanni testét fél éve nem találják

Mint ismeretes, az ügyvédnek és más családtagoknak is mintát kellett adniuk, hogy kiderítsék, ki érhetett hozzá egy az autóban talált kötélhez a gyanúsítotton kívül. Novozánszki Fanni tavaly novemberben tűnt el XIII. kerületi albérletéből. Holttestét azóta sem találja a rendőrség, pedig a gyanú szerint gyilkosság áldozatává válhatott a ValóVilágból megismert lány,írja a Blikk.hu

Hasonló cikkek

Két óra alatt a Balatonnál lennénk – Magyarország megtámadásáról beszélt egy ukrán képviselő

admin

„Már tudom, milyen a pokol” – Megrázó őszinteséggel beszélt a meggyilkolt Csenge édesanyja, éjjelente lánya kiabálását hallja

admin

Fidesz: “Óriási csatát nyertünk!”

admin

Összeomlott a temetésen Koós János özvegye

admin

Besokallt a szeméttől egy diák, kitakarított egy fővárosi metróállomást

admin

Kásler szerint “sikertörténet” a Magyar egészségügy

admin