Image default
Egyéb

Válassz egy csészét és ismerd meg a jövődet

3 másodperced van!

A főszabály, hogy nem szabad 3 másodpercnél több időt töltened a választással, különben az már tudatos döntés volna, és az eredményt torzítaná. Hagynod kell, hogy a tudatalattid hozza meg a döntést.

Sikerült választani? Szuper! Akkor most ideje, hogy kiválaszd a listából a csészédet és elolvasd, hogy ez mit jelent a jövődre nézve.

1. Csésze

A karriered terén minden a legnagyobb rendben lesz, sőt új lehetőségek is ígérkezni fognak, és ha képes vagy megragadni azokat, akkor nagy pénzbeli nyereségre számíthatsz. Ennek kapcsán az anyagi problémáidat felszámolhatod és végre lesz időd lelki dolgokkal foglalkozni – írja a Tudásfája.

2. Csésze

Nagyon sok munkád lesz. Kifejezetten ambiciózus leszel és mindent beleadsz majd, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerülj. Befektetsz valamibe, ami boldoggá is tesz majd és pénzt is hoz a házhoz. Nem lesz egyszerű megtalálnod életed párját, de idővel találkozni fogsz vele és pontosan érezni fogod, hogy ő az igazi.

3. Csésze

Számos új ötleted lesz, amellyel sikert arathatsz és növelni fogja az értékedet mások szemében. Anyagi hozadéka ugyan nem lesz, de ami késik, az nem múlik. Egyelőre ünnepeld a szakmai fejlődésedet. A munkahelyi sikereknek köszönhetően sokkal kiegyensúlyozottabb leszel és az otthoni légkörben rég nem tapasztalt béke és nyugalom száll rád.

4. Csésze

A munkahelyeden sokszor keveredsz vitába a kollégákkal. Nagy valószínűséggel az irigységük az, ami alapot szolgáltat az egészhez. Nem viselik jól, hogy haladsz előre és anyagi megbecsülésben részesülsz. Új emberekkel fogsz megismerkedni, akik jelentős hatással lesznek az életedre és harmóniát keltenek benned.

5. Csésze

A munkahelyeden radikális változások történnek. A terület, amelyben dolgozol sokkal jobban fog fizetni és ez téged is érint majd. Ezzel együtt keményebben kell majd dolgoznod a felemelkedéshez. A munkahelyi sikerek a magánéletedre is jó hatással lesznek. A családi légkörben harmónia fog uralkodni és több energiád lesz a pároddal, gyerekeiddel közös programokra.

6. Csésze

Egy új munkalehetőségbe futsz bele, amely a te szakmai képzettségedhez passzol, viszont sokkal jobban fizet, mint a jelenlegi munkahelyed, így erős a kísértés a váltásra. Képes lehetsz minden anyagi vágyadat teljesíteni, ha sikerrel jársz, még az olyanokat is, amiket eddig lehetetlennek tartottál. Az egészségi állapotod teljesen rendben van és lelkileg is kiegyensúlyozottnak tartod magad. Az otthon töltött idő fog kikapcsolni a legjobban.

(Tudásfája)

Hasonló cikkek

Döntött a kormány: Létszámstop lép életbe a kórházaknál – nem vehetnek fel új orvost, ápolót, mert nincs rá pénz

admin

„Apa sosem az arcomat ütötte, hanem a testemet, mert úgy nem látszott” – Pokoli gyerekkoráról vallott az X-Faktor fiatal tehetsége

admin

A Fidesz megüzente: az ellenzéknek kuss a neve

admin

Válik a 87 éves Vitray Tamás: már el is költözött a feleségétől

admin

Megrázó videó, Magyar kamionosról, aki életét vesztette ebben a balesetben

admin

Almás, habos, reszelt sütemény – Nagyon hamar megsül, kb. 20 perc, és eszméletlen finom!

admin