Image default
Bulvár

Vajna Tímea elárverezi Andy szivarszagú autóját, Munkácsy-festményét és Rambo-késeit

Vajna Tímea élőben jelentette be a TV2 Mokka címmű műsorában, hogy decemberben nagyszabású aukción lehet majd licitálni Andy Vajna értékeire, így

Rambo-késekre, Munkácsy-festményre, a Die Hard és a Rambo egyedi forgatási képeire, valamint a producer-kormánybiztos „máig szivarszagú” autójára”. Ezek egy részét be is mutatta a stúdióban: 

hvg.hu cikke szerint Vajna Tímea többször sírva fakadt adás közben, és azt mondta, nem akarja sajnáltatni magát, de senkinek nem kívánja, amit vele csináltak. Arról is beszélt, hogy nehéz volt meghatározni a kikiáltási árakat, a befolyt összeg egy részét pedig egy kardiológiai gyerekosztály támogatására szánja. 

A kétszáznál több tárgyat ő maga válogatta ki, de „Andy súgott, tudtam, hogy ő mit szeretne”. Az özvegy azt mondta, „nagyon nehéz megválni mindentől”, de el kell kezdeni az új életét, mert úgy érzi, hogy „beleragadt a gyászba”. Arra utalt, hogy „mindenki valamit akar” tőle, és nem tud bízni senkiben. Szerinte sokkal jobb lesz, ha visszamegy az Egyesült Államokba, ahova már a héten elutazik. 

A – korábban szintén Andy Vajna tulajdonába tartozó – TV2 a nyáron közölt kétrészes, egészen bizarr hangulatú riportot Vajna Tímea gyászáról

Hasonló cikkek

Schobert Norbi szerint: “Velem mindenki szívesen lefeküdne.” – Ön mit gondol erről?

admin

Eperjes Károly videója futótűzként terjed

admin

Ő használja most Andy Vajna negyvenmilliós luxusautóját

admin

Ő lépett Hosszú Katinka örökébe Shane Tusupnál – kép, videó

admin

Facebookoztak és tévéztek a szülők, amíg bántalmazott babájuk a haláltusáját vívta

admin

Mészáros Lőrinc felesége: A Jóisten segítségével jutottunk el idáig!

admin