Image default
Bulvár Hírek

Vadidegen férfiakkal feküdt le az ismert magyar énekesnő

A médiaszemélyiség a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban beszélt őszintén finoman szólva sem visszafogott szexuális életéről. Ebben még nincs semmi meglepő, hiszen ezzel kapcsolatos történeteket már többször is hallottunk tőle.

Arról azonban most először beszélt, hogy korábban kipróbálta a párcserés csoportos szexet, azaz a swingert. A hétköznapinak közel sem nevezhető aktusra Berlinben került sor, ahova barátnőivel együtt utazott, kifejezetten a swinger klub miatt.

Soma Mamagésa / Fotó: Isza Ferenc

“Van, akinek bejön, van, akinek nem….Nekem nem jött be ennyire az eltárgyiasult “dolog”, de el tudom képzelni, hogy valakinek nagyon szuper, valakinek rengeteget ad.”

A buja éveknek úgy tűnik, hogy vége, férje mellett mély monogámiában él. Közben méhtisztító szeánszokkal űzi ki testéből azokat a férfiakat, akik nyomot hagytak benne vagy női őseiben. Szexfüggőségét azonban nyíltan vállalja a mai napig.

Spitzer Gyöngyi vagyok, és maszturbálás függő vagyok, vagyis voltam. Azért beszélek erről ilyen szabadon, mert nekem az egyik sorsfeladatom a felszabadítás. Az egyik célja az életemnek, hogy szégyenteljessé váljak. Az önkielégítés útján is óriási végletet éltem meg.

Soma a szexuális felvilágosítását traumaként élte meg és sokáig hallani sem akart a témáról, később azonban a fürdőkádban felfedezte a testi örömöket. Elmondása szerint napjában többször is eltűnt a zuhanyzóban, hogy hódolhasson az élvezeteknek. Édesanyja nem tudta mire vélni a folytonos zuhanyzást, attól tartott, hogy lánya tisztaságmániás.

(Bors)

Hasonló cikkek

Terhelő vallomást hangzott el Aurélióra, 10 év fegyházat kért az ügyész – úgy néz ki nem ússza meg az emberrablási ügyet

admin

A magyar sajtó elől bujkálva találkozott Orbán a boszniai szerbek elnökével, akinek a legnagyobb példaképe egy népírtó

admin

Arabul beszélt a két egyetemista Pécsen, megverték őket mert nem akarnak bevándorlóországot

admin

Kiadták a riasztást, órákon belül durva vihar vágja ketté az országot

admin

Dobrev Klára: “Én leszek Magyarország első női miniszterelnöke”

admin

Utcai dohányzókabinokba terelnék a szingapúri dohányosokat – Itthon is működhetne ez az ötlet?

admin