Image default
Hírek

Vadászpuskával követelte vissza a lakásfestés árát egy debreceni férfi, mert nem volt elégedett a munka minőségével.

Vadászpuskával követelte vissza a lakásfestés árát egy debreceni férfi, mert nem volt elégedett a munka minőségével. Megverte a festőt és élettársát és azzal fenyegette őket, hogy megöli a gyereküket.

Addig innen senki ki nem megy a lakásból, amíg a pénzt ő ott nem látja a helyszínen, ezt mondta a az ingatlantulajdonos a festőnek és élettársának, miután később visszahívta őket, mondván, probléma van a munkával.

Miután a férfi fenyegetőzni kezdett, megpróbáltak kimenekülni a házból. Ám a tulajdonos bezárta a kaput és hátulról leütötte a férfit. Ezután a festő élettársára akart rátámadni, mire a földről feltápászkodó szobafestő közéjük állt.

A lakástulajdonos ekkor őt kezdte ököllel ütni. Végül elvette a mesterember telefonját és azt mondta, , csak akkor adja vissza, ha visszakapja a munkadíjat. A festő mindent megígért, csak hogy szabadulhasson és autóba ült. Ekkor került elő a vadászpuska.

– Megöli az egész családomat, a gyerekemet a szeme előtt, a páromat ott a szemem előtt és utána majd engem – idézte fel a lidérces pillanatokat a festő a Tényeknek.

A fenyegetőző férfit a rendőrök elfogták, akár 8 év börtönt is kaphat.

Hasonló cikkek

Magyarország 2019: Rosszul lett egy 17 éves cukorbeteg lány, magára hagyták, egy járókelő sem segített

admin

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin