Image default
Hírek Közügyek

Újra felbukkant a pécsi kocsib.szó fantom: egy Opelt kapott el, ám most nagy bajba kerülhet

Pécs – Akár börtönbe is kerülhet Gergő, aki jó pár autót magáévá tett a közelmúltban. 

Mint arról a Blikk is beszámolt, a férfi egy Smarttal közösült, az autó tulajdonosa pedig riadtan osztotta meg Facebook-ismerőseivel a nem mindennapi felvételt. Kiderült, a férfi nem most először dugta a falloszát üzemanyagtartályba: korábban több autót szentségtelenített meg, amivel kapcsolatban ő és a nagymamája is megszólalt a nyilvánosság előtt. Akkor azt mondták, főként haragosai kocsijait vadássza le, azaz töri le a tanksapkát, keni be vajjal az üzemanyagtartály nyílását, majd közösül a kocsival. Az Opel esetében nem úszhatta meg pénzbírsággal a dolgot. 

Csak a Corsa esetében tudott vádat emelni az ügyészség, mert a Smartnál a kár nem érte el az 50 ezer forintos szabálysértési határt 

– tudta meg a Bors Kutas Tamástól, a Pécsi Ügyészség szóvivőjétől. A napilap egy szomszéddal is beszélt a minap: Mitczki Ervinné azt nyilatkozta, a férfi két autójukkal is elbánt, de nem ők voltak az egyetlenek a környéken. Az opelesek még magasabb falat is építettek, mert Gergő túl sokszor járt át az autóhoz. Ezért korábban felfüggesztett börtönre és pénzbírságra ítélték a fiatalembert, így most nem kizárt, hogy letöltendő büntetés vár rá.

Hasonló cikkek

Babát vár 68 éves férjétől az 51 éves asszony

admin

Ilyen savlekötőt szed? Ne vegye be! Rákkeltő anyaggal szennyeződött!

admin

Már tíz holttestet találtak a Dunában a Hableány áldozatain kívül

admin

Máig rejtély: 9 hónapos korától semmit nem változott, 20 évesen halt meg

admin

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin