Image default
Hírek Közügyek

Újra felbukkant a pécsi kocsib.szó fantom: egy Opelt kapott el, ám most nagy bajba kerülhet

Pécs – Akár börtönbe is kerülhet Gergő, aki jó pár autót magáévá tett a közelmúltban. 

Mint arról a Blikk is beszámolt, a férfi egy Smarttal közösült, az autó tulajdonosa pedig riadtan osztotta meg Facebook-ismerőseivel a nem mindennapi felvételt. Kiderült, a férfi nem most először dugta a falloszát üzemanyagtartályba: korábban több autót szentségtelenített meg, amivel kapcsolatban ő és a nagymamája is megszólalt a nyilvánosság előtt. Akkor azt mondták, főként haragosai kocsijait vadássza le, azaz töri le a tanksapkát, keni be vajjal az üzemanyagtartály nyílását, majd közösül a kocsival. Az Opel esetében nem úszhatta meg pénzbírsággal a dolgot. 

Csak a Corsa esetében tudott vádat emelni az ügyészség, mert a Smartnál a kár nem érte el az 50 ezer forintos szabálysértési határt 

– tudta meg a Bors Kutas Tamástól, a Pécsi Ügyészség szóvivőjétől. A napilap egy szomszéddal is beszélt a minap: Mitczki Ervinné azt nyilatkozta, a férfi két autójukkal is elbánt, de nem ők voltak az egyetlenek a környéken. Az opelesek még magasabb falat is építettek, mert Gergő túl sokszor járt át az autóhoz. Ezért korábban felfüggesztett börtönre és pénzbírságra ítélték a fiatalembert, így most nem kizárt, hogy letöltendő büntetés vár rá.

Hasonló cikkek

Tragédia a vasúti átjáróban: egy nő és három gyerek vesztette életét

admin

Agyonlőttek a rendőrök egy agresszív férfit Abdán,a mentősök kérték a rendőrök segítségét egy beteghez, aki bozótvágóval a kézben fogadta őket.

admin

Szijjártó:Iskolákat építünk kórházakat támogatunk,templomokat újítunk fel Afrikában és a közel keleten

admin

A jövő elkezdődött: egy fegyveres repkedett légdeszkán a párizsi katonai parádén-Videó

admin

Csúszik Ambrus Zolit temetése, nem volt egy fillér félre tett pénze sem, a lánya fogja eltemetni

admin

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

admin