Image default
Hírek Közügyek

Újra felbukkant a pécsi kocsib.szó fantom: egy Opelt kapott el, ám most nagy bajba kerülhet

Pécs – Akár börtönbe is kerülhet Gergő, aki jó pár autót magáévá tett a közelmúltban. 

Mint arról a Blikk is beszámolt, a férfi egy Smarttal közösült, az autó tulajdonosa pedig riadtan osztotta meg Facebook-ismerőseivel a nem mindennapi felvételt. Kiderült, a férfi nem most először dugta a falloszát üzemanyagtartályba: korábban több autót szentségtelenített meg, amivel kapcsolatban ő és a nagymamája is megszólalt a nyilvánosság előtt. Akkor azt mondták, főként haragosai kocsijait vadássza le, azaz töri le a tanksapkát, keni be vajjal az üzemanyagtartály nyílását, majd közösül a kocsival. Az Opel esetében nem úszhatta meg pénzbírsággal a dolgot. 

Csak a Corsa esetében tudott vádat emelni az ügyészség, mert a Smartnál a kár nem érte el az 50 ezer forintos szabálysértési határt 

– tudta meg a Bors Kutas Tamástól, a Pécsi Ügyészség szóvivőjétől. A napilap egy szomszéddal is beszélt a minap: Mitczki Ervinné azt nyilatkozta, a férfi két autójukkal is elbánt, de nem ők voltak az egyetlenek a környéken. Az opelesek még magasabb falat is építettek, mert Gergő túl sokszor járt át az autóhoz. Ezért korábban felfüggesztett börtönre és pénzbírságra ítélték a fiatalembert, így most nem kizárt, hogy letöltendő büntetés vár rá.

Hasonló cikkek

Kimondta a Kúria: átverte az embereket a Fidesz-KDNP

admin

Ismét lebukott a dunaharaszti disznómolesztáló, most egy lóval fajtalankodott

admin

Annyira lopják az EU-támogatásokat, hogy különjelentést adott ki az uniós számvevőszék

admin

Rengeteg magyar fiatalt keresnek: 300 ezres fizetés, végzettség sem kell

admin

Sikerült megállítani Brüsszelt! Csökkenti az agrártámogatásokat az EU!

admin

Németh Szilárd: egy jól működő társadalom alapja az egészségügy, a mozgás és a sport

admin