Image default
Egyéb

Újra együtt van Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor?

Ez derült ki.

Mint már megírtuk, tányértörés és ajtócsapkodás nélkül vált külön Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. „Amikor tavaly elutazott a szakításunk után, én vittem ki a reptérre, sírva búcsúztunk egymástól. Meg volt beszélve, mire hazajön, addigra elköltözöm. Így váltunk el, és azóta sem szidjuk egymást Nem tudnék róla soha rosszat mondani, hiszen mindig különleges helye lesz a szívemben és az életemben. Jó lenne, ha barátok lennénk, de ehhez mind a ketten kellünk.” – árulta el múlt héten Várkonyi Andrea a Reggeli-ben. Ezek a szavak, és az, hogy szakításuk után még egyikük sem találta meg az új párját más valaki oldalán, bizakodásra ad okot rajongóiknak. Ez a sztárok jósnője, Müller Rózsa szerint sem véletlen, hiszen őket a sors is egymásnak teremtette, és ezt hamarosan mindketten belátják majd.

A Sorry! magazinnak beszélt arról, mit mond a kártya velük kapcsolatban:

„Nemcsak Andrea, Gábor sincs túl a szakításon. Sok barátnője lehetne még az életben, de olyat, mint a gyerekek anyja, egyet sem fog találni. Andi intelligens, ki tudja mutatni a szeretetét, a tudása és a megjelenése irigylésre méltó, nem mellesleg egy nagyon szép kislányt szült neki – kezdi Müller Rózsa, hozzátéve a kártyák szerint nekik nem lett volna szabad elválniuk egymástól! – Sokan mondták nekik, hogy nem illenek össze a munkájuk miatt és a személyiségükből kifolyólag sem. Én is azt látom, két nagyon különböző emberről van szó, mégis sok mindenben hasonlítanak. Az égiek nem véletlenül adtak nekik egy gyermeket. Nemsokára ők is rájönnek, hogy bár kisiklott a kapcsolatuk, mégis egymásnak lettek teremtve. Rájönnek, hogy hiba volt különválni, és belátják, hogy ha többet törődtek volna egymással, nem tartanának itt – még az idén kibékülhetnek! – jelentette ki határozottan a jósnő.

Hasonló cikkek

Sokkot kapott a baleset után a Viking Sigyn kapitánya: ezt az óriási hibát követhette el, miután megtudta, hogy összeütközött a Hableánnyal

admin

Ilyen sármos férfi Ábrahám Edit fia. Sőt, az unokáról is megszólalt

admin

Gyönyörű fotóval árult el mindent Liptai Claudia férje. Nagy a boldogságuk

admin

Hatalmas mosollyal az arcán tudatta rajongóival a csodás hírt Szabó Zsófi

admin

Nagy a baj Gáspár Győziéknél – már ételre sincs pénz

admin

72 évig kell emelni a nyugdíjkorhatárt, hogy ne omoljon össze a nyugdíjrendszer

admin