Image default
Egyéb

Újra együtt van Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor?

Ez derült ki.

Mint már megírtuk, tányértörés és ajtócsapkodás nélkül vált külön Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea. „Amikor tavaly elutazott a szakításunk után, én vittem ki a reptérre, sírva búcsúztunk egymástól. Meg volt beszélve, mire hazajön, addigra elköltözöm. Így váltunk el, és azóta sem szidjuk egymást Nem tudnék róla soha rosszat mondani, hiszen mindig különleges helye lesz a szívemben és az életemben. Jó lenne, ha barátok lennénk, de ehhez mind a ketten kellünk.” – árulta el múlt héten Várkonyi Andrea a Reggeli-ben. Ezek a szavak, és az, hogy szakításuk után még egyikük sem találta meg az új párját más valaki oldalán, bizakodásra ad okot rajongóiknak. Ez a sztárok jósnője, Müller Rózsa szerint sem véletlen, hiszen őket a sors is egymásnak teremtette, és ezt hamarosan mindketten belátják majd.

A Sorry! magazinnak beszélt arról, mit mond a kártya velük kapcsolatban:

„Nemcsak Andrea, Gábor sincs túl a szakításon. Sok barátnője lehetne még az életben, de olyat, mint a gyerekek anyja, egyet sem fog találni. Andi intelligens, ki tudja mutatni a szeretetét, a tudása és a megjelenése irigylésre méltó, nem mellesleg egy nagyon szép kislányt szült neki – kezdi Müller Rózsa, hozzátéve a kártyák szerint nekik nem lett volna szabad elválniuk egymástól! – Sokan mondták nekik, hogy nem illenek össze a munkájuk miatt és a személyiségükből kifolyólag sem. Én is azt látom, két nagyon különböző emberről van szó, mégis sok mindenben hasonlítanak. Az égiek nem véletlenül adtak nekik egy gyermeket. Nemsokára ők is rájönnek, hogy bár kisiklott a kapcsolatuk, mégis egymásnak lettek teremtve. Rájönnek, hogy hiba volt különválni, és belátják, hogy ha többet törődtek volna egymással, nem tartanának itt – még az idén kibékülhetnek! – jelentette ki határozottan a jósnő.

Hasonló cikkek

Tényleg megbolondult az időjárás: erre számítson a következő héten

admin

Megható: így mondott köszönetet Tóth Gabi annak az embernek, aki rengeteget tett érte – fotó

admin

Döbbenet: ittasan találtak rá autójában a rendőrfőnökre

admin

Drasztikus lépés: hullaház-látogatáshoz kötnék a jogosítvány megszerzését

admin

ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

admin

Brutális baleset az 51-esen: két autó csapódott egymásba Dunavarsánynál – helyszíni képek

admin