Image default
Bulvár Bűneset Hírek

Újabb két embert hallgattak ki VV Fanni ügyében: születésnapi ajándék volt eltűnése napján a fiatal lány

Mint ahogyan arról nemrégiben a Blikk is beszámolt hamarosan vádat emelhetnek Novozánszki – VV – Fanni feltételezett gyilkosa, B. László ellen.

A 24.hu információi szerint néhány héten belül vádat emelhetnek Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa, B. László ellen. A Blikk még augusztus elején számolt be arról, hogy lezárta a rendőrség a nyomozást VV Fanni (†24) halálának ügyében.

Most azonban újabb fordulatot vett az ügy, ugyanis a Bors információi alapján B. László mellett újabb, két eddig ismeretlen férfi is felbukkant a valóságshow szereplő gyilkossági ügye kapcsán. A lap úgy tudja, hogy mindkét személy intim kapcsolatot létesített a lánnyal, sőt mi több egyikük számára Fanni volt a születésnapi ajándék.

A kihallgatások alkalmával mindkét férfi bevallotta, hogy 2017. november 20-án – az egykori villalakó eltűnésének napján – kerültek intim kapcsolatba Fannival.

„Felháborítónak tartom, hogy most, 18 hónap után szedik elő ezeket a tanúkat, akiket 18 nap után kellett volna! Az első névvel tanúskodott, de a „váltótársa” már nem vállalta fel magát, és 4-es számú tanúként vallott a nyomozónak arról, hogy születésnapi ajándékba kapta Fannit a barátaitól, és hogy nem emlékszik többre, minthogy felment Fannihoz, aki kifejezetten jókedvűen fogadta, jól érezték magukat, kifizette őt, és eljött” – mondta el a Borsnak dr. Brodmann Péter, B. László korábbi védője.

Az ügyvéd szerint akár a 4-es számú tanú is lehetne gyanúsított, ugyanis videofelvétel bizonyítja, hogy a születésnapos kuncsaft távozását követően Fanni már nem jött ki önállóan a lakásából.

„Nagyon közel volt a 4-es számú tanú távozása és a gyanúsított érkezése. Mindkettőről van videófelvétel, és bár valóban László viszi le a mélygarázsba Fannit, honnan tudni, hogy előtte, a 4-es számú tanú mit csinált odabenn? “– mondta el a Borsnak az ügyvéd nagybácsi, aki elárulta, nemrég gyanúsított unokaöccse cipőjét is lefoglalták a nyomozók, de nem találtak rajta nyomot.

A máig rejtélyesnek minősülő feltételezhetően emberölés még mindig tartogat újabb szereplőket, ám ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk hamarosan vádemelés történik a június óta házi őrizetben lévő B. László ellen.

(Bors)

Hasonló cikkek

Máig rejtély: 9 hónapos korától semmit nem változott, 20 évesen halt meg

admin

Videón, ahogy egy mentős egy rúd párizsival ütögeti az öntudatlan páciens fejét a szirénázó rohamkocsiban

admin

Mintha bomba robbant volna: egy BMW-s 200-as tempóval rombolt le egy fél utcát

admin

Láncfűésszel akarta megtréfálni az alvó szomszédot, végül az arcába vágott bele a dunavecsei férfi

admin

Ferenc pápa az egyház nevében bocsánatot kért a cigányságtól

admin

5 milliárd forintos életbiztosítást kötött Lagzi Lajcsi

admin