Az MSZP elnökségi tagja felolvasta a tüntetők követeléseit az Echo Tv-n – videó!

Bárány Balázs volt az egyik meghívott vendég a kormánypárti Echo Tv napi aktuális című műsorában, ahol a túlóratörvényről és a kormányellenes tüntetésekről kérdezték.

A műsorvezető első kérdése az volt, mit akarnak az ellenzéki képviselők az MTVA elfoglalásával, mire a szocialista politikus elővette a farzsebéből az öt pontot, és felolvasta az egészet.

Aztán visszakérdezett,

félelmetes volt, amit most mondtam? Csak azért, mert a komplett magyar propagandagépezet, beleértve a köztelevíziót, meg a magyar kormányt, ettől az öt darab mondattól retteg most már 24 órája. Ez az a mondat, amit az ellenzéki tüntetők nem olvashattak be a közmédiába.

Ha nem kap segítséget, a balkányi kislány megvakul

Ha nem kap segítséget, megvakulhat az a kétéves kislány, akinek egy fejlődési rendellenesség miatt mielőbbi arcműtére lenne szüksége. A beavatkozás csak Párizsban végezhető el. Ennek a költségeit a Balkányban élő család nem tudja segítség nélkül előteremteni. Mindent megtesznek kislányuk gyógyulásért, de egyelőre nem tudják, hogy miből fizetik ki a költségeket. Megrázó történet következik – hangzott el az RTL Klub Híradójában

Ha nem kap segítséget, a balkányi kislány megvakul részletei…

Videó jött a hor­ror­bal­eset­ről, öt fi­a­tal halt meg, ket­té­sza­kadt a kocsi

Egy disz­kó­ból men­tek haza, ám egy jobb­ka­nyar­ban egy ka­mi­on­nak csa­pód­tak az au­tó­val.

Mint kiderült, egy diszkóból ment haza az az öt, 17 és 21 év közötti fiatal, aki életét vesztette vasárnap hajnalban Romániában, egy Suceava megyében történt autóbalesetben. Még nem tudni, hogy a sofőr fogyasztott-e alkoholt. A kocsi egy szabályosan közlekedő, török rendszámú nyerges vontatóval ütközött a fiatalok lakhelye, Vadu Moldovei község közelében, az E85-ös nemzetközi úton. Az 55 éves török sofőr a rendőrségnek elmondta, hogy a Ford Focus egy jobbkanyarban sodródott le a sávjáról, és csapódott neki a kamionnak.

Az autó sebessége nagyon nagy lehetett, mert a nyerges vontató alá szorulva kettészakadt – írja a Maszol. A hatóságokat a látványtól sokkolt szemtanúk riasztották, több mentőautó és a Sürgősségi Életmentő Szolgálat egységei érkeztek a helyszínre. A tűzoltóknak sok időbe telt kiszabadítani a fiatalokat a jármű roncsai közül, de egyikük sem volt életben. Azt már tudni lehet, hogy az öt barát egy diszkóban töltötte a szombat estét. Egyikük nemrég tért haza Angliából, ezt ünnepelték meg. Csupán a kórbonctani vizsgálatok után derül ki, hogy fogyasztott-e alkoholt a 21 éves sofőr. A török kamionsofőr nem volt alkohol befolyása alatt.

Házat kapott egy ismeretlen jótevőtől a nógrádi család, amelyiknek leégett az otthona

Alig egy hete mindenük odaveszett a tűzben, a ház pedig lakhatatlanná vált. Most úgy néz ki, karácsonyra új otthonuk lesz.

Házat vett egy ismeretlen jótevő annak a családnak, amelynek egy hete leégett az otthona a Nógrád megyei Jobbágyiban. Miután az RTL Híradó és több médium  bemutatta a történetüket, özönlöttek az adományok.

A háromgyerekes Baranyi család karácsonyra be is költözhet új otthonába, de még most sem tudják elhinni, hogy övék a ház.

Összeborultunk a feleségemmel, és elkezdtünk egymás nyakában sírni örömünkben. A gyerekek kérdezték, hogy apa, anya, mi van? Mondtuk nekik, hogy lesz karácsonyunk

– mondta a családfő.

Az ajándékba kapott házon még rengeteg munka van, önkéntesek segítenek, hogy mielőbb be tudjanak költözni. De nem csak lakásuk lett, hanem rengeteg ajándékot is kaptak a karácsonyfa alá a gyerekek.

Baranyiék azt mondták, annyi adomány érkezett, hogy abból szeretnének adni a környékbeli rászorulóknak is

Rendőrök teperték le a tüntetésen az MSZP alelnökét – videóval

Mint korábban megírtuk, a túlóratörvény ellen tüntetők a Kossuth téren egymásnak feszültek a rendőrökkel. A Népszava azt írja: az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre egy zászlóval felpattant a színpadra, és azt javasolta, foglalják el a Kossuth teret. Ebben maga járt elöl példával, és amikor megpróbált áttörni a rendőrsorfalon, leteperték. A lap szerint a politikust úgy kellett kitámogatni a Kossuth térről, Tóth Bertalan pártelnök és Nyakó István vállába kapaszkodva hagyta el a helyszínt.

Az MSZP közleményében azt írja, Komjáthi csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt álló Kossuth tér visszafoglalását. A „rendőrattak” után térdsérüléssel kórházba vitték, a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják. Az MSZP tiltakozik a „karhatalom embereinek” eljárása ellen.

 

Vascsövekkel esett egymásnak két család Pécsett – videó készült az utcai tömegverekedésről

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények miatt emelt vádat három férfival szemben, akik egyikük volt barátnőjét próbálták meg erőszakkal magukkal vinni

Az elkövetők egyike szerelmi kapcsolatban állt a lánnyal, kapcsolatuk azonban időközben megszakadt. A férfiak májusban megjelentek Pécsett azzal a céllal, hogy a volt barátnőt magukkal vigyék Siófokra.

A férfi találkozott a lánnyal, majd ahogy az a felvételen is látszik, maga előtt tuszkolva, lökdösve megpróbálta a gépkocsiba ültetni. A lány azonban ellenkezett és megpróbált elszaladni. A férfi azonban magához szorította, majd tovább rángatta a parkolóban álló gépkocsihoz.

Ezt észrevették a lány rokonai is, akik azonnal a segítségére siettek. Ekkor a három férfi a rokonokra támadt, és vascsövekkel ütni-verni kezdték őket, melynek következtében egyikük orrcsontját is eltörték.

Az elkövetőknek csoportos garázdaság és súlyos testi sértés miatt is felelniük kell majd.

„Megint egy borzasztó tragédia!” – Sebestyén Balázs segítséget kér

Sebestyén Balázs a közösségi oldalán kért segítséget egy bajba jutott család miatt.

Egy hete gyulladt ki a Baranyi család háza Jobbágyiban. A ház szinte teljesen megsemmisült, csak az ablakok maradtak, a teteje, a falai eltűntek. Lakhatatlanná vált. A házban egy háromgyerekes család élt, az anya és a gyerekek voltak otthon, amikor kigyulladt. A szomszéd segített nekik kimenekülni. A szülők azt mondják, minden pénzüket a házba ölték. Biztosításuk nem volt, így mindenük odalett. Az RTL Klub Híradója felkereste a nehéz helyzetbe került családot:

 

Balázsék felhívták az apát, hogy miben segíthetnének nekik. A férfi azt mondta, bármekkora összegű utalás hatalmas segítség lenne a családnak.

Balázs a posztjában kér támogatást azoktól, akik tudnak segíteni.

Az utalás mellett tartós élelmiszerrel, gyerekruhákkal is megkönnyebbíthetnék kicsit a család helyzetét.

Minden részlet Balázs posztjában:

VV Ginu apja teljesen kibukott lánya szereplése miatt: még a Facebookról is törölte magát

Budapest — Családi és magánéleti problémái miatt jelentkezett a ValóVilágba VV Ginu (20) – árulta el a vasárnap kiesett villalakó a Blikk szerkesztőségében.

A fiatal lány bízik benne, hogy az édesapjával való viszonya rendeződik majd, és abban is, hogy Csokival (21) való félrelépése nem befolyásolja kinti kapcsolatát.

– Az egész szex és a Csokival való viszonyom nem jelentett semmit. Megbántam a dolgot, nekem ez az egész egy kellemetlen maszatolásként maradt meg. A pasimmal megbeszéltük a dolgot, ő elvileg nem látta, nem haragszik – mondta Ginu, akinek az édesapjával már nem lesz ilyen egyszerű dolga. A fiatal lányt megviselte szülei válása, ennek dátumát magára is tetováltatta.

– Megromlott a viszonyom apámmal, de szeretném megbeszélni vele a dolgokat. Egyelőre arra várok, hogy ő keressen meg, de majd meglátjuk. Anyától tudom, hogy most ki van bukva a szereplésem miatt, még a Facebookját is törölte. Emellett is számos rossz dolog ért, ezért mentem be a villába, hogy kicsit új erőre kapjak, de kijőve úgy érzem, képes leszek mindent irányítani magam körül – mondta Ginu.

A Konyhafőnök VIP: Nádai Anikó köpni-nyelni nem tudott, miután Soma megpofozta

Az RTL Klub celebes főzőversenyének legutóbbi adásában két háromtagú csapat versenyzett egymással. A Risztov Éva, Soma és Nádai Anikó alkotta társaság egy korábbi győzelmük miatt arról dönthetett, hogy a következő feladatban magukat segítik vagy az ellenfelet gyengítik.

Ebben a kérdésben nem értettek egyet az első másodpercben, ez pedig annyira felbosszantotta Somát, hogy kiosztott egy sallert Nádainak.

Soma, az anyám nem ütött meg az elmúlt 20 évben!

– jelentette ki Nádai az első sokk után.

Nem tudom, mi történt. Lehet, hogy Somában elpattant valami, vagy náluk ez ilyen bevett szokás. Annyira hirtelen vágott pofán, hogy nem tudtam, hogy mit mondtam, amiért ezt kaptam

– idézte vissza Nádai Anikó.

Soma később megpróbált magyarázatot adni a helyzetre.

Anikó azért kapta azt a kis legyintést, mert Évával azonnal egyetértettünk. Összenéztünk és tudtuk, hogy persze, hogy egy Michelin-csillagos séfet fogunk behívni, és nem azzal foglalkozunk, hogy a másik csapatnak még nehezebb legyen. Erre Anikó közli, hogy adjuk a kis halat nekik és akkor azt éreztem, hogy hallgass el, annyit beszélsz, ez olyan csacsiság. Egy pillanatra elvesztettem a türelmem, de az nem is volt pofon, csak egy kis anyai legyintés.

Kiemelt kép: RTL Klub

Győzike sírva beszélt édesanyja haláláról, Kiss Rami a könnyeivel küszködött – videó

Győzike a Reggeli élő adásában válaszólt a nézők kérdéseire.

Győzike mesélt arról is, hogy a Belevaló trailerében elhíresült „almafa műsorvezető” kifejezés teljesen véletlenül jutott az eszébe, ma pedig már rengetegen így szólítják meg. A ValóVilággal kapcsolatban azt is elárulta, hogy van kedvenc versenyzője, az egyik ilyen például Zsuzsu, akinek szerinte nem lesz gondja az életben, ha ilyen lazán tud kezelni mindent.

A műsorvezetőt ezután a családi karácsonyukról kérdezték, s Győző meghatottan mesélt arról, hogy amióta az édesanyja elhunyt, már sosem lesz olyan a karácsony, mint korábban. Számára nem fontos a rengeteg ajándék, az a tárgyak felhalmozása, ám, ha egyet kérhetne, az édesanyját kérné vissza. A stúdióban megfagyott a levegő, Győzőn kívül a műsorvezető Kiss Ramóna is a könnyeivel küszködött.