Image default
Érdekességek

Tudd meg mi vár rád a mai nap!Napi horoszkóp

Kos

Az ön uralkodó planétája, a Mars feszült fényszöget alkot az Uránusszal, nyugtalan lázongó érzései heves kirohanásokra késztetik önt, különösen azokkal szemben, akik valamilyen módon korlátozni próbálják önt. Legszívesebben szinte mindenkivel szembefordulna a mai napon, és valóban szüksége is van a változásra.

Bika

Ön vonzódik a művészetekhez, az ötödik házán átvonuló Vénusz a kreativitását segíti kibontakozni. Ma mindenképpen végezzen valamilyen alkotó tevékenységet, vagy kapcsolódjon ki baráti körben.

Ikrek

Az ön részéről éles reagálás várható minden kihívást jelentő szituációra vagy megjegyzésre. A mai napon ítélet alkotása kritikus, bizonyos körülmények között szarkasztikus.

Rák

Jó lenne, ha érzelmeinek hangot tudna adni, nem pedig elfojtaná őket, ez ma valahogy még sem tud simán menni. Érzelmileg olyan felkavart állapotban van, hogy olyasmit mondhat, amit később megbánhat. A logikus gondolkodás ma nem az erőssége, jobb, ha a fontos döntéseket későbbre halasztja.

Oroszlán

Ritkán fordul elő, hogy szava ne ébresztene érdeklődést környezetében, de ma ezt nagyon fontoskodóan teszi. Fűnek-fának kéretlenül tanácsot ad. Óvatosan járjon el ügyeiben, kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni önnel.

Szűz

Ideje, hogy kicsit felhívja magára a figyelmet, felvegye legszebb ruháját, elmenjen valahová szórakozni, besöpörje a bókokat – fantasztikusan fog kinézni. Lehet, ma egy kicsit mélyebben belenyúl a pénztárcájába, de csupa élvezetes dolgokra fog költeni.

Mérleg

Az ön ötödik sorsterületén tranzitál a Hold a Vízöntő jegyében, ami önnek rengeteg mágnességet kölcsönöz, ön élvezheti is a rivaldafényt. Konfliktusok merülhetnek fel a mélyebb emberi kapcsolatok iránti igény, és az ezekért kényszerűen meghozandó áldozatok miatt.

Skorpió

Otthonában sok feszültség és agyonhajszoltság tapasztalható, ami fejfájáshoz vezethet. Halassza el a fontos döntéseket! Lázongó érzései heves kirohanásokra ragadtatják önt.

Nyilas

Ma úgy érzi elveszítette egyik barátját, csalódott benne és ön pedig mélyen megbántva érzi magát. Valószínűleg félrevezette önt. Fogalmazzon világosan és tárgyszerűen minden érintkezéskor.

Bak

Az ön ereje integritásából ered, és abból, hogy vállalja tetteiért, választásaiért, döntéseiért a felelősséget. Minden választásban kockázat rejlik, de az ön alap életfelfogása, hogy a becsület hosszú távon mindig kifizetődik, és ez így is van. Ön az egész zodiákus legfelelősségteljesebb jegye.

Vízöntő

Ez nem egy alkalmas nap arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozzon, vagy vitába szálljon. Érzelmei és józan megfontolásai konfliktusba kerülhetnek ilyenkor.

Halak

Ma önnek az ösztönös megérzéseit a józan gondolkodással kell kombinálnia. Érdemes fontolóra venni kisebb változásokat az életritmusban. Sajnos ön kénytelen kisebb családi vitákba bonyolódni, és rendeznie kell, gyerekekkel, szülőkkel vagy rokonokkal kapcsolatban felmerülő gondokat.

Hasonló cikkek

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin

Rajtad is kifog?Hány B betű van elrejtve ezen a trükkös képen?

admin

Nyomj egy lájkot ha tudod milyen autónak a műszerfala látható a fotón!

admin

Vajna Tímea most Maliburól üzent a magyaroknak: “Sok szenvedés, lemondás van a háttérben”

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Nem tetszett a bűnözőnek körözési fotója, ezért küldött a rendőröknek egy előnyösebbet

admin