Image default
Bulvár Hírek

Tóth Andi: Az utolsó bőrt is lehúzták rólam, valamint megloptak

Tóth Andit 2014-ben, az X-Faktor akkori szériájában ismerhettük meg, amit végül meg is nyert, az elmúlt öt évben viszont nem alakultak jól a dolgai, mondta el a Borsnak.

Az emberek azt gondolják, miután nyertem, dőlt a lé, pedig ez nagyon nem így van. Az utolsó bőrt is lehúzták rólam, valamint megloptak. Az ember próbálkozik a harmadik, negyedik, ötödik menedzsmenttel is, de amikor rájön, hogy a legtöbb a fizetése nyolcvan százalékát lenyúlja, és ott tart, hogy se munkája, se pénze, hogy az albérletét fizesse, akkor lépnie kell.

Mint elmondta, jelenleg annyira telített a szakmája, hogy nem tudja már csak az éneklésből fenntartani magát, ezért össze kellett költöznie barátjával, Szabó Ádámmal.

Odáig jutottam, hogy nem tudtam eltartani magam. Mindig külön borítékokba tettem a fizetnivalókat – kaja, macska, al­bérlet –, de a borítékok egyre hiányosabbak voltak. Rettentően zavar, hogy ez nem az én döntésem volt, hanem a szükség szülte.

Kiemelt kép: Fem3

Hasonló cikkek

5 napja eltűnt a 13 éves Mercédesz, nagy erőkkel keresi a rendőrség

admin

Kibékült Suzy és Jolly! Felesége, Tarcsiné Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy kész őt visszafogadni és fátylat borítani a múltra

admin

Videóra vette két lány, ahogy egy férfi zaklatja őket a Múzeumkertben

admin

KIADTÁK A RIASZTÁST: Jön a vihar! 80km/órás széllel csap le

admin

Úgy meghízott a CSI sztárja, hogy fel sem ismerné

admin

Alig ismert szabály az utakon: 130 ezerre is büntethetik az autósokat

admin