Image default
Érdekességek

Tedd össze a tenyereid, és egy árulkodó jelet láthatsz meg

Tedd össze a két szétnyitott tenyered. Úgy tedd egymás mellé a tenyereidet, hogy azok párhuzamosak legyenek egymással. Fontos, hogy egyenesen tartsd a tenyereidet, hogy elkerült az olvasási hibákat.

Három lehetőséget kaphatsz, lássuk melyek ezek:

Folytonos, egyenes vonal: Ha ilyen tenyered van, akkor egy kiegyensúlyozott személy vagy. Intelligens és szervezett vagy. Minden terved előbb utóbb sikerülni fog, mert ambíciós vagy, aki semmit sem ad fel egykönnyen, minden sikeréért keményen megküzd. Szerelmi életed is pont olyan, amilyen te magad vagy, jól megszervezett.

A jobb kezeden lévő vonal magasabban van, mint a bal kezeden: Bölcs ember vagy, aki igencsak tud szeretni. Nálad sokkal érettebb emberek vonzanak, velük találod meg csak igazán a közös hangot. Le tudod venni a lábáról a másik nemet, mert van benned egy vonzalom, aminek nem tudnak az emberek ellenállni. Szenvedélyesen szeretsz és mindig kész vagy a kompromisszumra, éppen ezért vannak egészséges kapcsolataid.

A bal kezeden lévő vonal magasabban van, mint a jobb kezeden: Igen szenvedélyes és érzékeny ember vagy. Amikor szerelmes leszel a szerelmedért mindent megteszel. Néha túl impulzív vagy, de a legtöbb esetben fékezni is tudod magad. Okos és bölcs ember vagy, de nem félj kimutatni érzéseidet partnered iránt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

Hasonló cikkek

Életet adott egy fekete gyermeknek, arra fogta, hogy a férje túl sok kávét iszik!

admin

Ha ezt a hangot adja ki valaki, már csak 23 órája van hátra

admin

81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke az 58 éves nőnek, aki felvette a pénzt, de ezért elítélték

admin

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

admin

Házi tyúktojást árult egy idős néni, majd kivonult a NAV és ILYEN gusztustalan módon büntette meg őt! A bírságon az egész falu felháborodott! Osszátok!

admin

Zseni vagy, ha kitalálod, mi van a képen: Nem sokan tudják a megfejtést!

admin