Image default
Egyéb

Tatár Csilla durván beoltotta Kárászt: “Remélem itt fogsz megrohadni…”

Tatár Csilla és Kárász Róbert kapcsolata szépen indult, de végül csúnya vitával zárult. Mára azonban újra kibékültek, és elárulták, hogyan indult a konfliktus.

Tatár Csilla és Kárász Róbert kapcsolata megélt pár hullámvölgyet az elmúlt években. Kezdetben nagyon támogató volt a viszonyuk, azonban Csilla nem volt mindig vevő Róbert piszkálódásaira. Egy rossz időben megejtett beszólás aztán meg is tette a hatását: iszonyú balhé kerekedett kettejük között, ráadásul a Mokka vendégei előtt.

Nem tudtam, hogy van új párja, csak sejtettem, és amikor elkezdtem szurkálni az adásban ezzel kapcsolatban, a vártnál érzékenyebben érintette, és felkapta a vizet. (…) A műsor után óriási balhé volt. Csilla annyira felhúzta a vizet, hogy egyébként – rá nem jellemző módon – a még jelen lévő vendég előtt fölállt, és önmagából kikelve kiabálta: Mindig is gyűlöltem veled dolgozni. Remélem, itt fogsz megrohadni, és még 10 év múlva is itt leszel ebben a székben.” Úgy gondolom, ezt egyik műsorvezetőtárs sem engedheti meg magának” – mondta Robi a Story Magazinnak. Csilla ezután a Mokkában, élő adásban vett “érzékeny” búcsút Róberttől. “Várom, hogy soha többet ne dolgozzak veled” – mondta akkor, és nem csoda, hogy sokáig nem is beszéltek egymással. Szerencsére egyikük sem haragtartó, mára sikerült rendezniük a nézeteltéréseket. “Örülök, hogy nincs harag közöttünk, egyébként sem szeretem, ha valakivel elvarratlan szálak vannak” – mondta Csilla.

Hasonló cikkek

Szomorú hírrel indul a reggel: Elhunyt a legendás Szaxi Maxi, avagy Fekete Gyula

admin

Itt a világszínvonalú új magyar busz, a belsejétől hanyatt fog esni

admin

180-nal csapódott oszlopnak a friss jogsis sofőr, kettészakadt a a BMW

admin

Ő világ legidősebb sebésze! Immáron 89 éves, de napi 4 műtétet vállal!

admin

Szomorú hírrel indul a reggel: 42 évesen meghalt a népszerű Magyar színésznő

admin

Augusztus 20.: készüljön, így lesznek nyitva a boltok a négynapos hétvégén

admin