Image default
Hírek Közügyek

Szétvertek egy 19 éves budapesti lányt és a segítségére siető nagypapát egy szórakozóhelyen: ez volt a bűnük

A lányt azért ütötték meg, mert szivárványos táska volt nála, barátja nagypapája sietett a segítségére, ő is kapott.

A 19 éves Kurucz Boglárka múlt szombatról vasárnapra virradó éjjel bulizott a Pest megyei Bényén, amikor Facebook-bejegyzése szerint egy “nagydarab, kopasz férfi” kérdőre vonta, hogy miért van nála szivárványszínű táska.

“Felkapta a táskám és az arcomba tolta, fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az amit a kezében tart” – írta csütörtöki bejegyzésében Kurucz Boglárka, akinek itt nem ért véget a zaklatása. Ezt követően megpróbálta visszaszerezni a férfitől a táskát, aki “egyre hangosabban kezdett üvöltözni.”

A nő megijedt és leöntötte a férfit, de a férfinek “ettől csak még jobban elborult az agya. A következő pillanatban lendítette az öklét” és a nő arcába vágott vele.

A lánynak a vele helyszínen tartózkodó barátjának nagyszülei siettek a segítségére. “Barátom nagyszülei rohantak a segítségemre, papája vált a következő célponttá. Akkora ütést kapott hogy elterült a földön, és mikor védtelenné vált, ütni és rúgni kezdte őt a kopasz és egy hű társa” – írta a Facebookon Kurucz Boglárka.

“A barátom kis híján sokkot kapott, engem mentő vitt kórházba. Megmentőmnek eltört a járomcsontja, szemünk alatt lila duzzanat éktelenkedik, testünk több pontján foltok, amiket az ütések és rúgások okoztak. Mondhatni olcsón megúsztuk, de csak az idő a megmondhatója, mikor tesszük túl magunkat lelkileg is a történteken” – tett hozzá.

(via 444)

Hasonló cikkek

Magyarország 2019: Rosszul lett egy 17 éves cukorbeteg lány, magára hagyták, egy járókelő sem segített

admin

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin