Image default
Érdekességek

Sokaknak szerencsét hoz a mai nap!Horoszkóp 05. 07

Kos

Úgy érzed, kifogytál az érvekből egy vitában. Szerencsére nem kell meggyőznöd senkit sem, és nem kell legyőznöd senkit sem. Tulajdonképpen már rég ki kellett volna lépned ebből a vitából, konfliktusból. Erre utal az is, hogy már nincsenek érveid. Ha még dolgod lenne ezzel az üggyel, lennének érveid is bőségesen.

Bika

El lehet-e fáradni a semmittevésben? Nem tudom pontosan, ki kellene derítened, nem igaz? Itt az ideje, hogy hátradőlj, és egyszerűen csak élvezd az életet. Tudom, hogy hétfő van. De mit tegyünk, ha most vágysz a semmittevésre? Mindenesetre a főnöködnek ne mutasd meg ezt a horoszkópot!

Ikrek

Pontosan látod magad előtt, mi az a cél, amit el kell érned a héten. Ez a tudat pedig megnyugtat, és rengeteg energiával tölt fel. Ha erőtlennek érzed magad, vagy ha nyomott a hangulatod, az annak a jele, hogy nem látod magad előtt tisztán a célokat. Ma mindenképp tisztázd, mit teszel a héten!

Rák

Nagy szükséged van arra, hogy törődj a testeddel, és végre ne csak azzal foglalkozz, hogy jól teljesíts a munkában, vagy hogy jó szülő és jó társ legyél. Legyél jó a saját testedhez, ne csak a szeretteidhez! Figyeld meg, mire vágyik a tested, és add meg neki azt! Figyeld meg, mitől érzi jól magát a tested a bőrödben!

Oroszlán

A szomszédokkal talán van köztetek némi feszültség. A hétfő alkalmas arra, hogy megjavítsátok a jó szomszédi viszonyt, és végre kibéküljetek egymással. Ma érdemes tisztáznotok a félreértéseket és kijavítanotok a hibáitokat. A legjobb, ha átsétálsz a szomszédba egy palack borral.

Szűz

Úgy döntesz, hogy megváltoztatod az elképzeléseidet egy hétfői terveddel kapcsolatban. Ma szívesen lemondasz egy megbeszélést, és szívesen alakítod át az eredetileg tervezett napodat teljesen másmilyenre. A spontaneitásban hatalmas erő rejlik. Olyan erő, amely segít neked megváltoztatni a változtathatatlannak tűnőt is.

Mérleg

A pénz most nagyon fontos témája az életednek. Fontos felismerned, a pénz csak arra reagál, amit gondolsz róla. Talán azért nincs annyi pénzed, mint szeretnéd, mert nem szereted eléggé a pénzt. Ha most felháborodsz azon, hogy a pénzt szeretned kellene, akkor meg is találtuk a meggazdagodásod akadályát.

Skorpió

Minden kérdésedre ugyanaz a válasz hétfőn. Kitartás. Ma a kitartás a megoldás. Mindegy, mit akarsz megoldani, kitartással fogod tudni rendezni a helyzetet. Ne add fel, hiszen a sikeres emberek pont attól sikeresek, hogy nem adták fel a kudarcoknál. Kitartásra van szükséged, és ha kitartasz, meglesz az eredménye.

Nyilas

Sokkal egyértelműbben kellene kommunikálnod egy kérdésben. Sokkal egyértelműbben ki kellene mondanod azt, amit szeretnél, és nem kellene olyan sokat törődnöd azzal, hogyan csomagold selyempapírba a véleményedet. A nyílt és őszinte kommunikáció lesz a kulcs hétfőn.

Bak

Azzal, hogy felhúztad magad, hogy idegeskedtél és aggódtál, vajon hány helyzetet oldott meg az életedben? Egyet sem? Ez remek hír! Máris tudod, mi az, amire nem érdemes időt pazarolni. Az idegeskedésre. Ma se idegeskedj, hanem keresd a megoldást és őrizd meg a nyugalmadat egész nap!

Vízöntő

Az élet a ragaszkodás és az elengedés furcsa ritmusa. Hol az kell, hogy ragaszkodj, hol az kell, hogy elengedj. Ki mondja meg, mikor mit kell választanod? Például a csillagok. Ma azt üzenik, nem kell ragaszkodnod ahhoz, ami fájdalmat okoz neked. Nem kell ragaszkodnod a fájdalomhoz, és továbbléphetsz, ha szeretnél.

Halak

A panaszkodás mindig nyitott fülekre talál, de ez nem jelenti azt, hogy mindig panaszkodnod kellene, amikor mások is panaszkodnak neked. Sőt! Ma meg sem kellene hallgatnod a panaszáradatot. A panaszkodás a problémák felsorolása. Ez azonban nem oldja meg a problémákat.

Hasonló cikkek

Mutatjuk érthetően mit jelentenek a kórházi laboreredmények. Mentsd el a cikket,jól jöhet!

admin

Rajtad is kifog?Hány B betű van elrejtve ezen a trükkös képen?

admin

Nyomj egy lájkot ha tudod milyen autónak a műszerfala látható a fotón!

admin

Vajna Tímea most Maliburól üzent a magyaroknak: “Sok szenvedés, lemondás van a háttérben”

admin

Szakértő: “Heti háromszor elég tisztálkodni!” – Te hányszor tisztálkodsz egy héten?

admin

Nem tetszett a bűnözőnek körözési fotója, ezért küldött a rendőröknek egy előnyösebbet

admin