Image default
Bulvár Hírek

Sebestyén Balázs durván kifakadt: „Kivan a tököm”

Budapest – Életízű monológgal tette emlékezetessé a szerda reggelt Sebestyén Balázs (41), akit kollégái arról kérdeztek a Rádió 1 napindító műsorában: ígéretéhez hűen megnézte-e a Chernobyl című dokumentum-sorozat kedd esti részét.

– Vikivel eldöntöttük, közösen megnézzük, de megint elaludtam, és rá kellett jönnöm, már semmire sincs időm. Állandóan elalszom a két gyerekkel, és ettől most már kivan a tököm. Nincsen soha estém! – fakadt ki Balázs, és természetesen nejére, Horváth-Sebestyén Viktóriára (37) utalt, illetve két fiúkra, Benettre (9) és Noelre (4).

A tévés-rádiós arról korábban is beszélt, hogy az esti altatást szívesen vállalja, és közben ő maga is el szokott bóbiskolni, de azt most árulta el, hogy ez mennyire zavarja.

– Örülnék, ha a srácok elaludnának, én pedig föl tudnék kelni mellőlük és még lenne valami az estémből. Ám egy sorozatrészt sem tudok megnézni, mert fél kilenckor már durmolok a fiaimmal, és éjfél körül boxeralsóban támolygok ki a szobájukból. Imádom őket, de ettől már kivagyok – fortyogott Balázs.

– Néha kérnék egy kis szünetet. A szabad hétvégéről már lemondtam, csak hét közben kérnék két szabad estét – álmodozott Balázs, akitől azt is megtudtuk, neje miért nem kelti fel.

– Vikivel van egy megállapodásunk, hogy otthon csak akkor keltjük fel a másikat, ha ez valóban indokolt. Ezzel nincs is semmi bajom.

Hasonló cikkek

5 napja eltűnt a 13 éves Mercédesz, nagy erőkkel keresi a rendőrség

admin

Kibékült Suzy és Jolly! Felesége, Tarcsiné Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy kész őt visszafogadni és fátylat borítani a múltra

admin

Videóra vette két lány, ahogy egy férfi zaklatja őket a Múzeumkertben

admin

KIADTÁK A RIASZTÁST: Jön a vihar! 80km/órás széllel csap le

admin

Úgy meghízott a CSI sztárja, hogy fel sem ismerné

admin

Alig ismert szabály az utakon: 130 ezerre is büntethetik az autósokat

admin