Image default
Hírek

Sarka Kata: csak egy feltétellel mennék vissza Hajdú Péterhez-Videó

Sarka Kata Joshi Bharatnak öntötte ki a szívét. Kata bevallotta, nagyon rosszul viseli az egyedüllétet, hogy nem tud támaszkodni egy társra, hogy egyedül kell megbirkóznia a hétköznapokkal. Eddig vagy a szülei, vagy exe, Hajdú Péter intézte az olyan dolgokat, mint például a csekkek feladása

Kata elmondta, hogy hálás, amiért a férje megadott neki minden feltételt, hogy élvezhesse a fiatalságát, és szerinte jól működött ez a dolog. Az anyaságról is beszélt, és hogy milyen boldogok voltak, amikor Noncsival megfogant, majd szép sorban megszülettek a gyerekek.

Fél éve érlelődött benne az elköltözés gondolata, amikor elhagyta a férjét, ez kellett hozzá, hogy kiderüljön, hogy együtt vagy külön folytassák-e utána tovább.

Kata elmondta, hogy két éve is történt valami, ami miatt egy bőrönddel fogta magát és úgy döntött, hogy visszaköltözik a szüleihez, de az apukája nem engedte. De aztán jöttek a kisebb betegségek, amik lelki bajokra utaltak, arra, hogy ő nem boldog ebben a szerelemben.

Kata rosszul viseli az egyedüllétet, és a barátaiba kapaszkodik, ám csak egy feltétellel menne vissza Hajdú Péterhez. El is árulta, mi az.

Abban is bízik, hogy lesz harmadik gyermeke.

 

 

Hasonló cikkek

MEGÁLL AZ ÉSZ: Akár 22 fok is lehet idén karácsonykor

admin

Lezárnak több aluljárót ahol hajléktalanok szokták átvészelni a fagyokat – emberek fognak halálra fagyni!

admin

Belépőt szedett a borsodi kórház a szülészetre érkezőktől A kórház fejenként 3000 forintot kért a szülőszobába belépő hozzátartozóktól.

admin

Román buszsofőrök jöhetnek Magyarországra, akkora a hiány

admin

Magyarország: 3 méternyi bicikliút 25 milliárd forintért

admin

Brutálisan megdrágul a kenyér ára

admin