Image default
Hírek

Saját lányait akarta rávenni az anya, hogy lefeküdjenek az élettársával – pénzt is ajánlott érte

A kiskorú gyerekek egy ideig ellenálltak, de a kisebbiket végül úgy csalta be az ágyba, hogy vele együtt feküdt oda. Most született meg az ítélet az ügyben.

A Debreceni Ítélőtábla szerdán hozott ítéletet annak az anyának az ügyében, aki többek között pénzzel próbálta rávenni kiskorú lányait arra, hogy feküdjenek le az élettársával.

Az asszony és a férfi közösen nevelték három gyermeküket. A nő két másik lányát, a szexuális bűncselekmények áldozatait nevelőszülők nevelték. 2015-ben a nyári szünet alatt a két kislány hosszabban tartózkodott az anyjuk lakásában.

Ekkor történt, hogy a nő megkérdezte a 13 éves lányát, nem feküdne-e le az élettársával. Pénzt is ajánlott érte.

A kislány határozottan tiltakozott az ajánlat ellen, de a férfi ennek ellenére is zaklatta. A gyermek azonban semmit sem engedett neki. Év végén ugyanezt kérdezte a nő a kislányától, de ő újra visszautasította.

2016 februárjában a két gyermek ismét meglátogatta az anyát, aki megkérte az idősebb lányt, hogy feküdjön oda az élettársához. Miután a lány ezt elutasította, a nő a másik lányához ment, és őt is ugyanerre kérte. A kislány eleinte nemet mondott, majd az anyja kíséretében befeküdt az ágyba.

Pár hónappal később az idősebb lány elmondta az édesanyjának, hogy van egy fiú, aki tetszik neki és leveleznek. Erre reagálva mindkét vádlott megtiltotta a gyermeknek a kapcsolatot. Végül a kislányok beszámoltak a nevelőszülőknek az őket ért zaklatásokról, ezután pedig a gyámhatóság megtette a feljelentést a rendőrségen.

A Debreceni Törvényszék még tavaly szeptemberben ítélte hét év fegyházra ítélte H. J-t, az asszony élettársát szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt. Az édesanya 5 év börtönt kapott bűnsegédként elkövetett szexuális erőszak miatt. A bíróság a vádlottak szülői felügyeleti jogát is megszüntette, 6 gyermeket neveltek. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlottak és védőjük felmentésért fellebbezett.

A másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtábla döntésében mellőzte az apa szülői felügyeleti jogának megszüntetését a saját gyermekei esetében.

Hasonló cikkek

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin

Elvették a fogyatékossági támogatást a nőtől, akinek egy tésztagép szakította le a karját

admin