Image default
Bulvár Hírek

Rubint Rékánál elszakadt a cérna – Formás hátsójával üzent az őt kritizálóknak

Ha az utálóim is engem lesnek, akkor valamit azért csak jól csinálok? – fakadt ki Rubint Réka, akinek legutóbb kerek popsiját kérdőjelezték meg irigyei. Azzal vádolták, hogy fenék­emelő bugyit hord.

Ritka pillanat, amikor a mindig mosolygós, derűs természetű Rubint Rékánál elszakad a cérna és odaszúr az őt kritizálóknak. Ismert emberként ugyanis őt sem kímélik a nagyérmedű, és naponta kap hideget-meleget.

Távol az itthoni fagyos havas tájtól, a napsütötte Maldív-szigeteki Alakreform táborában azonban a minap elérkezettnek látta a pillanatot, hogy kiálljon magáért, és keményen kiossza utálkozóit. Instagram-oldalán egy szexi kép kíséretében tudatta mindenkivel, hogy hibátlan popsija nem photoshop, hanem a kerek valóság. A Bors utolérte Rékát a szigetországban, aki lapunknak sem rejtette véka alá véleményét.


– Sok hülyeség mellett, a múltkor már azt is kitalálták rólam, hogy azért kerek a fenekem, mert „fenékemelős” bugyit hordok. Nyilván egy idő után már én sem tudom figyelmen kívül hagyni azt, hogy egyesek képtelenek megemészteni, hogy igen, 41 évesen, három gyerek édesanyjaként így nézek ki, hogy szerelemben élek a férjemmel, a családommal, a munkámmal, jól érzem magam a bőrömben, és szeretem az életemet – kezdte a Borsnak Réka, aki elfogadja, ha valaki nem kedveli, de rajongói miatt fontosnak érezte, hogy felszólaljon. A Bors hasábjain keresztül is üzent azoknak, akik csak bántani tudják.

– Szerintem először mindenki álljon meg a tükör előtt, és nézzen szembe a valósággal. Soha életemben nem bántottam senkit, mindig az motivált, hogy segítsek. Lehet példát venni erről, vagy el lehet jönni, és végigcsinálni a kilencvenperces óráimat, vagy utazási irodákat megszégyenítő, hatvan- fős tábort szervezni az Indiai- óceánra – fakadt ki az őszinteség Rékából, aki szerint a gonosz embereknek szembenézni önmagunkkal milliószor nehezebb, mint leadni a túlsúlyt.

Hasonló cikkek

Rejtélyes Facebook-tiltások: ezeken a linkeken követelheti vissza a fiókját

admin

Át kell építeni a Déli és a Kelenföldi közötti alagutat az új vonatok miatt, Mészáros Lőrinc lehet a kivitelező

admin

Jakab Péter szerint a magyarok hibája hogy Orbán egy csomag száraztésztával és néhány ezer forintnyi utalvánnyal megnyeri a választást

admin

Lerakták, most felszedik a síneket a 70 milliárdos Szeged-Hódmezővásárhely tram-train vonalon

admin

14 milliót küldtek Hernádnak a sportpálya kerítésére, de semmi nem lett belőle, a pénz viszont eltűnt, nyomozás nem indul mert “nem nagy tétel”

admin

Óriási a munkaerőhiány a Balatonnál: 4-500 ezer forintért sem találnak szakácsokat, felszolgálókat

admin