Image default
Érdekességek Sztori

Rossz anya is vagyok, csak mert megcsalom a férjem?

Nagyon szégyellem, de nem tudok ellenállni neki.

Misi két éve költözött a házba, a felettünk lévő lakást bérli. Közvetlen, jó humorú, és nem mellesleg bitang jóképű! Ránézésre azt hinné az ember, hogy biztosan a tökéletes alakú cicababák az esetei, de a valóság egészen más. A duci nőket imádja. És épp ez az, aminek köszönhetően nagyon hamar összegabalyodtunk. Egymás mellett van a parkolóhelyünk a ház garázsában, sokszor összefutottak a férjemmel. Dumálgattak erről-arról. Egy forró nyári napon együtt jöttek be az ajtón, valami munkával kapcsolatos dolgot mutatott neki a párom a laptopján. Misi informatikus, és a férjemnek éppen szüksége volt egy szakemberre. Én nem voltam éppen csúcsformámban, hosszú pamuttrikó, egy kis súlyfelesleg itt-ott, szóval hurkás combok és karok. Zavarban voltam, sőt, szégyelltem magam, mégis ahogy egymás szemébe néztünk, mindketten éreztük a szikrát. 

Egyre többet járt hozzánk. Ő rendszeresen otthon dolgozik, én meg a kétéves kisfiammal vagyok itthon, és amikor már másodszorra kopogott be hozzánk valami „fontos okból” – munkaidőben, amikor a párom dolgozott, – behívtam egy kávéra. Dicsérni kezdte, ő mondta így: nőies formáimat, amivel levett a lábamról, mert a férjemtől a szülés óta nem sok jó szót kaptam. Két hét múlva már az ágyában voltunk, a gyerekre anyám vigyázott. 

Ez így megy, most már hónapok óta. Olyan boldogságban részesít, amilyenben hosszú évek óta nem volt részem. Annyi figyelmet kapok tőle, amennyit a férjemtől hosszú évek alatt sem. Kivirultam. Misinek pedig a testi örömök mellett lelki vigasz is vagyok, mert pár hónapja elhagyta a barátnője. 

Sokszor furdal a lelkiismeret, mert bármi is a helyzet, szeretem a páromat, elvégre a gyerekem apja. Misi is kellemetlenül érzi magát, és ráadásul kedvelik is egymást a férjemmel. És azt is tudom, hogy egy anyától ez nagyon nem illendő viselkedés. De hát egy anyának is jár egy kis gyengédség, vagy nem?!

Hasonló cikkek

Kiderült, mennyi Zalatnay Cini nyugdíja!

admin

A következő rákos megbetegedésektől véd meg a cékla

admin

Levitte a kocsi fél oldalát egy kamion, de azért még begurult a maglódi Auchanba vásárolni – Videó

admin

A szülők nem tudták, miért csak a fiuk sírja zöld. Amikor kiderült, zokogni kezdtek

admin

Kiemelte a második ikerbabát az orvos. Mindenki elhűlt a szülőszobában, amikor meglátta az újszülöttet

admin

Maga alá gyűrte a 270 kilós traktor kereke a kislányt. Amikor felébredt a komából hátborzongató dolgokat mondott

admin