Image default
Bulvár Hírek

Richard Gere 69 évesen ismét apa lett – Fiatal felesége kisfiút szült neki

Hatalmas örömhírt osztott meg Richard Gere és Alejandra Silva a spanyol Hola! magazinban: közölték, hogy néhány nappal ezelőtt megszületett a kisbabájuk.

69 évesen lett újra apa

A sztárpár egyelőre nem jelentette be a pici nevét, csak annyit árultak el, hogy kisfiuk született, és a baba és édesanyja is nagyon jól vannak. A rajongók már nagyon várták a picur születését, ugyanis szeptemberben derült ki, hogy a 36 éves Alejandra várandós – és már akkor aranyos kis babapocakkal büszkélkedett. Akkor egy fotóval tudatta a gólyahírt, melyen a dalai láma éppen megáldja őt és a szíve alatt hordott gyermekét:

– Néhány pillanattal ezelőtt megkaptam a legnagyobb áldást ennek a kis csodának, aki hamarosan világra jön. Addig nem akartuk bejelenteni a jó hírt, amíg nem mondtuk el a dalai lámának” – írta még szeptemberben az Instagram-oldalára kitett fotó alá.

Egyébként egyikük sem először vállalkozik a szülői feladatkörre: a spanyol újságírónőnek már van egy hétéves fia, Albert, aki még az előző házassága alatt született, 2012-ben. Richard Gere-nek is van 18 éves fia, Homer, így az újszülöttel együtt három fiúgyermekkel büszkélkedhetnek.

A pár 2014 óta van együtt, 2018 tavaszán, a sztár New York-i otthonában mondták ki a boldogító igent. Sokan nem hittek a szerelmükben a nagy korkülönbség miatt, ők azonban úgy vélik, hogy a kor csak egy szám, és őket az ég is egymásnak teremtette.

– Én vagyok a világ legboldogabb férfija, és hogy is ne lennék az? Egy gyönyörű nőt vettem el, aki ráadásul okos, érzékeny, segítőkész, vicces, türelmes, képes megbocsátani, és remek szakács – ő csinálja a világ legjobb salátáit. Alejandra meditál, vegetáriánus, csodálatos édesanya, angyali érintéssel bír, és Spanyolországból származik, ami a királyok és királynők földje, Cervantesé és Bunuelé. Ennél jobb nem is lehetne – lelkendezett korábban kedveséről a Micsoda nő! színésze a People magazinnak.

Hasonló cikkek

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin

Elvették a fogyatékossági támogatást a nőtől, akinek egy tésztagép szakította le a karját

admin