Image default
Érdekességek Humor Sztori

Rémisztő fotók plasztikai átalakulásokról: földbe gyökerezik tőlük a lábad

Sokan azt hiszik, csak a sztárok képesek merész húzásokra, hogy elérjék áhított külsejüket, a valóság azonban teljesen más.

Kismillió oka lehet, ha valaki úgy dönt, kés alá fekszik, és kisebb-nagyobb mértékben átszabatja magát.

Összeállításunk szereplői apró kis operációból indultak ki, de megszállottakká váltak.

Rémisztő plasztikai átalakulások

Vegyük csak Justin Jedlicát, aki 17 éves volt, amikor először eldöntötte: orrműtétet akar. Mivel ennyi idősen, szülői engedély nélkül ilyesmiről szó sem lehetett, kénytelen volt megvárni, míg betöltötte a 18-at. Az orrplasztikát végül rengeteg operáció követte, azóta több mint 150 műtéten átesett. Nem ő az egyedüli, aki már-már ijesztővé alakíttatta magát.

Rodrigo Alves mindig is Ken baba szeretett volna lenni, elképzelését pedig nem bízta a véletlenre, és több mint ötven alkalommal kés alá feküdt.Ő a már említett Justin Jedlica, akinek szó szerint arcára fagyott a mosoly, hiszen mostanra több mint 150 műtéten átesett.Pixee Fox példaképe Jessica Rabbit: hogy minél inkább hasonlítson a mesebeli karakterre, kioperáltatta hat bordáját, de az orrát és a szemszínét is megváltoztatta, sőt, ajakfeltöltése is volt.Natasha Crown húszévesen eldöntötte, fenékimplantátumot szeretne, 24 éves korára pedig három műtéte volt, de már tervezi a következőt, ugyanis még mindig nem elégedett az eredménnyel.Neven Ciganovic 47 éves, 22 évesen operálták először, 25 év alatt pedig szinte teljesen átszabatta arcát, hogy megállítsa az öregedést.Vinny Ohh pedig földönkívülivé operáltatta magát, amiért nem kevesebb mint 110 procedúrát átélt.Bryan Ray példaképe Britney Spears, több mint kilencven beavatkozáson átesett, és mostanáig átszámítva mintegy 22 millió forintot kipengetett a tökéletes átalakulásért.Herbert Chavez 2015 óta rendszeresen kés alá fekszik - eddig 23 alkalomnál tart -, hogy minél inkább hasonlíthasson Supermanre.Egy Tiffany nevű nő minden vágya, hogy Ivanka Trump kiköpött mása legyen. Eddig 13 plasztikai beavatkozása volt.Jocelyn Wildenstein átszámítva több mint 50 millió forintot költött plasztikázásra, mivel szerinte az arca olyan, akár egy régi bútordarab, amit néhanapján kicsit le kell porolni, és máris újra fiatal lesz.

 

Hasonló cikkek

A 4 éves fiú eltűnik otthonról, hiába keresi a család. 25 évvel később valaki kopogtat az ajtón

admin

Az anya bement meglesni alvó kislányát, de amit látott, attól lefagyott…

admin

Egy nyilvános Wc-én voltam!! Épp hogy le ültem mikor a mellettem lévő kabinból valaki meg szólalt…

admin

Nem iszik sokat a férjem, de minden megemeli a poharat. Rettegek, hogy baj lesz

admin

Szecsődi Kari zokogva vallotta be, mi történt vele: döbbenetes állítások a Sztárban Sztár leszek!-ről

admin

Tedd össze a tenyereid, és egy árulkodó jelet láthatsz meg

admin