Image default
Hírek Közügyek

Ragasztószalaggal tapasztották a cumit egy 12 hetes gyerek szájába egy kórházban – videóval

Egy anyuka készített videót az orosz kórházban történt esetről.

Óriási felháborodást okozott egy közösségi oldalakon terjedő videó Oroszországban, amin azt lehet látni, hogy egy újszülött szájába ragasztószalaggal rögzítették a cumit egy kórházban – írta a Daily Mail.

A videót egy aggódó anyuka készítette, az Ingusföldön található Nazran város egyik kórházban, a szülészeti osztályon. Elmondása szerint a légzési problémákkal küzdő gyerek egy fűtetlen szobában volt.

A rendőrség nyomozást indított az esettel kapcsolatban. A kórház tagadja, hogy egyik dolgozójuk ragasztotta volna a gyerek szájába a cumit, míg egy orosz lap úgy tudja, hogy egy anyuka beismerte, hogy ő volt a tettes, de ezt a hatóságok még nem erősítették meg.

A kórház közlése szerint a gyereknek csak pár percig lehetett a cumi a szájába ragasztva. Az ott dolgozó nővér csak 3-5 percig volt távol, és a videó ekkor készült. Az anyukája, aki egyébként szinte mindig vele van, aznap pont hazament, hogy a másik gyermekével legyen egy kicsit.

Hasonló cikkek

Tragédia a vasúti átjáróban: egy nő és három gyerek vesztette életét

admin

Agyonlőttek a rendőrök egy agresszív férfit Abdán,a mentősök kérték a rendőrök segítségét egy beteghez, aki bozótvágóval a kézben fogadta őket.

admin

Szijjártó:Iskolákat építünk kórházakat támogatunk,templomokat újítunk fel Afrikában és a közel keleten

admin

A jövő elkezdődött: egy fegyveres repkedett légdeszkán a párizsi katonai parádén-Videó

admin

Csúszik Ambrus Zolit temetése, nem volt egy fillér félre tett pénze sem, a lánya fogja eltemetni

admin

Az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.

admin