Image default
Bulvár Hírek

Rá sem ismerni az Exatlon sztárjára: így néz ki most Mischinger Péter

A Exatlon alatt a védjegyévé lett, de ez már a múlt.

Mischinger Péter a TV2 műsorának egyik legnagyobb nyertese, harci üvöltéseivel, emberfeletti teljesítményével rajongók tízezreit állította maga mellé. A fiatalember Dominikára már szakállal utazott ki, és így is lett híres, de mindez már a múlt, Péter szép fokozatosan megszabadult az arcszőrzetétől. Mintha egy másik ember lenne!

Rá sem ismerni

Péter már szakállal érkezett a műsorba, szakállal lett híres. A védjegyévé vált, így most tényleg sokakat meglepett. “Hát akkor kaméleonkodjunk egy kicsit. Avagy közbotránykeltés magas szinten. Kinek melyik Vesty jön be? Úgyis rég láttam a kispofámat”- írta a képéhez, amelyen azt mutatja meg lépésről-lépésre, hogy szabadult meg az arcszőrzetétől.

Hasonló cikkek

Újabb választási drogügy pattant ki – “füves cigarettáért szavaztak egy magyar faluban?

admin

1 órája jött a hír : Súlyos a helyzet! ROSSZABBODOTT AZ ÁLLAPOTA, ÉLETMENTŐ MŰTÉTET HAJTOTTAK VÉGRE a MAGYAR ÉNEKESEN!

admin

A rendőrség a lakosság segítségét kéri!!Iskolába indult, aztán eltűnt a magyar fiú

admin

Hiába próbálta hívni a családját – Műtétje alatt lopták el a telefonját a szombathelyi kórházban a balesetet szenvedett anyának

admin

ÚJRA ITT VAN!!! Szóljatok, akinek tudtok!! Családi házba költözhet teljesen ingyen, akár családjával, akár egyedül is és még munkalehetőséget kap, Ezeken a magyar településeken – Ekkora segítségre még nem volt példa ezelőtt Magyarországon! Osszátok!

admin

Rákkeltő azbesztes babahintőport dobott piacra a Johnson&Johnson

admin