Image default
Bulvár Hírek

A Playboy gálán baromi dögösen jelent meg Szellő István párja – leesik az állad!

Ismert sztárok támogatták a Playboy Hero jótékonysági kezdeményezését.

Sikeresen zárult a negyedik Playboy Hero jótékonysági kampány, több mint 2 millió forint gyűlt össze a részt vevő alapítványok és egyesületek részére. A kampány gálaestjén részt vett az öt támogatott szervezet képviselője, valamint az ügyeket felkaroló hősök is, többek közt Zsédenyi Adrienn, Jaksity Kata, Bocskor Bíborka, Szellő István és Závodi Marcel is. A hírességek és üzletemberek a színpadon kampányoltak a nemes ügyek mellett, számtalan érzelmes pillanatot okozva a vendégeknek.

A Playboy Hero nagyszabású gálaestjét a fővárosi Corinthia Hotel Budapestben tartották, ahol minden páros megszólalt az általuk támogatott ügy mellett. A hősök személyes történeteikről, tapasztalataikról is beszámoltak, nem kevés torokszorító pillanatot szerezve a vendégeknek. Zsédenyi Adrienn anyaként szólt a szülőkhöz, hangsúlyozva, hogy minden perc számít, ha a gyermekek életéről van szó, Jaksity Kata pedig a szűrővizsgálatok fontosságára hívta fel a figyelmet, hiszen évente több ezer nő hal meg olyan betegségekben, melyek még időben megelőzhetőek lettek volna. A beteg gyermekek boldogabb jövője mellett szólalt fel Bocskor Bíborka és Szellő István is.

A kampányban részt vevő valamennyi szervezetnek felajánlott a Marquard Media egy-egy 1 millió forint értékű hirdetési csomagot, hogy minél többen megismerhessék a támogatott ügyeket. A kampányt záró gálavacsorán kihirdették a közönségszavazás nyertesét is, mely a súlyosan beteg gyermekeknek és családjaiknak életre szóló élményeket nyújtó Bátor Tábor lett, és egy kétmillió forint értékű hirdetési csomagot vehették át Óhidi Zsuzsanna ügyvezető igazgatótól.

Képes összeállításunkban megnézheted a Playboy Hero sztárjait, hogyan és kivel jelentek meg a gálaesten. Szellő István például gyönyörű párjával, a színésznő Gubík Ágival vett részt a rendezvényen.

Szellő István a Csodalámpa Alapítvány hőse volt. Az RTL Klub híradósa gyönyörű párjával, a színésznő Gubík Ágival érkezett a gálára.
Som-Balogh Edina és férje, Som-Krisztián is a meghívott sztárok között volt.
Zséda – aki énekelt is a gálán – a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkájára hívta fel a figyelmet.
Jaksity Kata műsorvezető a Felelősen Magadért Egyesület munkáját mutatta be Barabás Évának, az est háziasszonyának és a közönségnek.
Zimány Linda rafinált kis feketében jelent meg a Playboy Hero gálavacsorán.
Závodi Marcel és Kedves Ferenc a Noé Állatotthon Alapítvány mellé álltak.
Bocskor Bíborka, a 2006-os Megasztár felfedezettje, a Magashegyi Underground énekesnője a Bátor Tábort népszerűsítette.

Hasonló cikkek

Két óra alatt a Balatonnál lennénk – Magyarország megtámadásáról beszélt egy ukrán képviselő

admin

„Már tudom, milyen a pokol” – Megrázó őszinteséggel beszélt a meggyilkolt Csenge édesanyja, éjjelente lánya kiabálását hallja

admin

Fidesz: “Óriási csatát nyertünk!”

admin

Összeomlott a temetésen Koós János özvegye

admin

Besokallt a szeméttől egy diák, kitakarított egy fővárosi metróállomást

admin

Kásler szerint “sikertörténet” a Magyar egészségügy

admin