Image default
Sztori

Összeszurkálták Berki Krisztián arcát, Mazsi kis híján elájult a látványtól

Az überkirály és Mazsi nem először keresték fel bőrgyógyászukat, aki injekciós eljárással vette kezelésbe a házaspár arcát. Mazsi ájulásközeli állapotba került férje beavatkozását látva.

Szinte minden percet együtt tölt Berki Krisztián és felesége, Mazsi. Olyannyira, hogy a házasok még a szépészeti beavatkozásokat is egymás társaságában végeztetik elMíg Mazsi a száját töltötte fel, addig Krisztián a szeme alatti karikákat, valamint homlokráncait vetette kezelésbe.

„Egy alkalommal már töltettem a felső ajkamon, mert elég keskeny. Olyan természetesre sikerült a beavatkozás, hogy alig néhányan vették észre a változást. A második alkalommal alakítunk még a formán, megőrizve a természetes hatást” – mondta a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Mazsi, aki igencsak megsínylette a beavatkozást.

Mazsi nagyon megszenvedte a beavatkozást

Míg férje az egyik kezelőhelyiségben szundikált, Mazsi könnyezve szenvedett meg a szépségért. Ám férjének sem ment fájdalommentesen a ráncfeltöltés. Bár Berki állítja, fájdalma és félelme nem volt komoly, mindvégig felesége kezét szorította a tűszúrások alatt.

Végig szorította Mazsi kezét a beavatkozás alatt

Másfél-két éve már kezelték a karikákat a szemem alatt. Itt van az ideje egy újabb feltöltésnek. Az orvosom már ismer, előre bekészítette a kéjgázt, amit használni is fogok. Mazsira is számíthatok félt, óv mindentől és persze támogat, én pedig nagyon élvezem ezt” – mondta Berki, akinek felesége rosszul lett férje beavatkozása alatt.

Berki Krisztán szépészeti beavatkozásra szánta el magát

Ahogy néztem Krisztián kezelését és láttam, mennyire fáj neki, ájulás közeli állapotba kerültem. Egyszer csak megszédültem, éreztem, hogy kimegy a vér a testemből, így azonnal leültemTudtam, hogy szüksége van rám, így odagurultam hozzá a székkel, hogy végig foghassa a kezem” – mondta Mazsi, aki a beavatkozás alatt el se mozdult férje mellől. 

Hasonló cikkek

A Facebookon hisztizik a 2 millióra bírságolt román tréleres,akit Kisvárdánál kapcsoltak le a zsaruk

admin

ROGÁN ANTAL SZERETŐJE FÉLT, HOGY MEGÖLIK – AZTÁN MEGGYILKOLTÁK

admin

Amikor a lelkem meghal egy kicsit…Valahol ..egy rendelőben… Reggel 8 óra 30 perc…

admin

Nyilvánosságra került Farkas Flórián önéletrajza!Olvasd el mindenképp!

admin

Zöldből egy éjszaka alatt lesz piros: így színezik a szupermarket polcaira kerülő paradicsomokat

admin

Amiről csak álmodik az átlag magyar: így néz ki egy közkórház Ausztriában

admin