Image default
Hírek Poltika

Orbán: mi állítottuk meg a migránsinváziót is! Megmentettük Európát!

Meg kell állítani Európa hanyatlását, „új kezdetet akarunk” – hangoztatta Orbán Viktor pénteken Budapesten, a Múzeumkertben tartott ünnepélyen.

Orbán szerint a magyarok voltak azok, akik 1848-ban a legtovább harcoltak, és azok is, akik 1956-ban szembefordultak a világ legnagyobb hadseregével, a szovjettel.

És úgy tudja,

„azok is mi voltunk, akik az Európába indított migránsinváziót megállítottuk Magyarország déli határainál. És azok is mi vagyunk, akik erős Európát, erős nemzetállamokat és új, erős vezetőket akarunk látni Európa élén, akik nem a bajt hozzák ide, hanem a segítséget viszik oda”

– magyarázta a kormányfő éppen néhány órával azután, hogy az ilyenféle idegengyűlölettel és migrációellenes uszítással összefüggésben Új-Zélandon két mecsetben 49 imádkozót lőttek agyon szélsőséges támadók.

A kerítés ami megvédi Európát

Új kezdetet akarunk, hogy megállítsuk Európa hanyatlását, véget vethessünk „az Európai Egyesült Államokról szóló lázálmoknak”, hogy Európa újra az európaiaké lehessen – magyarázta Orbán remek ritmusérzékkel.

Hasonló cikkek

Már nem kell sokáig várni, és akár 31 fok is lehet

admin

Előkerült a meggyilkolt, VV Fanni exbarátja, aki nagy bejelentést tett

admin

Leugrott a nyolcadikról egy 16 éves fiú egy zólyomi lakótelepen, miután cikizték és kigúnyolták társai

admin

Megszólalt Orbán Viktorról egy brit politikai aktivista, nem kis dolgot állít a magyar miniszterelnökről – Ti mit gondoltok?

admin

Brutálisan csökkenti a kormány az autóvásárlás adóterheit

admin

Atyaég! Mi történt Liptai Claudia arcával? (fotó)

admin