Image default
Sztori

Olyan alattomos dizájnérdrog került az utcákra ami szó szerint gatyára vágja a hazai fiatalokat-Videó

A napokban tettünk közzé egy cikket a biofű alattomos és egészségromboló hatásáról.A cikkben egy videót is közzétettünk ami Magyarországon készül,és szó szerint zombivá váltak a szert használói.A teljes cikket ide kattintva nézheted meg.

Most sajnos egy jóval durvább szerrel kellett szembesülnünk ami már elárasztotta a hazai utcákat,és vele a fogyasztókat is.Egy toxikológus szerint vissza fogják sokan sírni azt az időket amikor még csak marihuánát és speedet fogyasztottak a hazai fogyasztók alkalomszerűen.Egyrészt azért mert ezeknek a szereknek nem volt jelentősen káros hatása a szervezetre és a szakemberek is tudták mivel van dolguk.Most azonban ellepték az utcákat azok a dizájnérdrogok aminek az összetevőivel sem a szakeberek sem a fogyasztók sincsenek tisztában.Ezek a szerek nagy részben Kínából érkeznek,vagy hazai sufnilaborokban kerülnek előállításra.Az új szer amiről írunk az a FLAKKA!Nézzük mi is ez,az emberek esetenként akár szuperhősnek képzelik magukat. Mivel várhatóvolt, hogy előbb utóbb nálunk is felbukkan, érdemes egy kicsit többet megtudni erről az újfajta méregről.

A “sódernek” is nevezett kábítószer – azért hívják így, mert a kész termék nagyon hasonlít az akvárium aljára szórt színes kavicsokra – egyre több halálesetért felelős, az orron át, füstként beszívva, lenyelve vagy intravénás úton is a szervezetbe juttatható. A drog hatóanyaga a fürdősókban megtalálható katonin szintetikus rokona, az alpha-PVP, és olyan anyagok hatásait egyesíti magában, mint a kokain és a metamfetamin. A használóit először euforikus állapotba hozza, felpörgeti őket, és igen extrém tévképzeteket kelt bennük.

Volt rá példa, hogy a rendőrök egy, az utcán meztelenül rohanó embert tepertek le, aki a flakka miatt azt hallucinálta, hogy üldözik. Egy másik férfi megpróbálta berúgni egy floridai rendőrőrs ajtaját, de volt arra is példa, hogy valaki önként húzta karóba magát egy acélkerítésen.A hallucinációk mellett a flakka hihetetlen adrenalin löketet ad, ezért nem ritka, hogy a bedrogozott embert 4-5 rendőr tudja csak ártalmatlanná tenni. A legrosszabb az egészben, hogy jelenleg az alfa-PVP teljesen legális szer, ezért is tudják az emberek nagyon olcsón és gyorsan beszerezni Kínából, egy egyszerű online rendelés segítségével.Az orvosok most azt próbálják kideríteni, hogyan hat a szer az agyra, és mennyire addiktív. Az biztos, hogy miután a kábítószer kiürül a szervezetből, az örömöt depresszió és rosszullét váltja fel, ami egy újabb löketre sarkallja a használót.Nem ritkák a komolyabb fizikai mellékhatások sem, például rosszullét vagy a testhő drasztikus megemelkedése, ami veseleállást vagy izombénulást is okozhat.Bemutatunk nektek egy videót amit z 1-es villamos vonalán, ezúttal a Kőbányai úti villamosmegállóban videóztak le.A felvételen négy földön fekvő fiatalember látható, akik közül van, amelyik ordít, van, amelyiknek végtagjai rángatóznak. Mellettük három ember áll, és tanácstalanul próbálnak segíteni.Íme a videó:

A legnagyobb videómegosztón több külföldi eset is található:Csak 18 éven felülieknek

1

Hasonló cikkek

Vezetés közben kapott pánikrohamot Kasza Tibi

admin

Mély depresszióba esett fia halála után a világsztár: egy teljes évig nem is vállalt munkát

admin

Elhitted, hogy Orbánnak 900 ezer forint vagyona van? Így áll össze az Orbán-család 7 milliárdos vagyona!

admin

Két évig élt egy motor kormánymarkolattal a hüvelyében, mire orvoshoz ment

admin

Még a szomszédasszonyomtól lestem el: csak egyetlen cseppet önts ebből a muskátlidra, virágözön lesz az eredmény

admin

Michael Jackson 22 éves fiából sármos pasi lett – Így néz ki most Prince

admin