Image default
Egyéb

Ő lett az idei Séfek Séfe: erre költi nyereményét a boldog nyertes!

Budapest — A Séfek Séfe másfél hónapon át tartó küzdelme után végül Bánszki Bence (28) nyerte meg a 10 millió forintot és a kéthetes franciaországi főzőtanfolyamot, amire már ebben a hónapban el is utazik.

– Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megnyernem a versenyt, óriási meglepetés volt – árulta el a Blikknek a győztes, aki jelenleg is árubeszerzőként dolgozik, és várja, hogy kapjon egy jó lehetőséget, ugyanis szeretne visszatérni eredeti szakmájához, és szakácsként elhelyezkedni valamelyik elegáns étteremben. Más tervei is vannak, ugyanis 10 millió forintot nyert a műsorban. 

Bánszki Bence alig bírt az érzelmeivel, amikor kiderült, ő nyerte a játékot /Fotó: TV2

– Szeretném az autómat eggyel nagyobbra cserélni, a maradék pénzt pedig félreteszem, hogy ha lehetőségem lesz saját vállalkozásba kezdeni, legyen hozzá egy kis tőkém.

A verseny során Wolf András (balra) volt Bence vezető séfje, ő segített neki, így roppant büszke volt a sikerére /Fotó: TV2

Bence mindenkit lepipált a főzőműsorban /Fotó: TV2

Hasonló cikkek

Receptköteles lesz több népszerű fáljdalomcsillapító

admin

Közel egy napnyi szenvedés után altatták el végül a Szovátánál elütött medvét

admin

A rák 12 apró tünete, amit senki nem vesz komolyan

admin

Amikor még a szánkózás egy felnőttnek is maga volt a csoda, amikor még nem uralta a világunkat az egymástól való elszigetelődés.

admin

Hazavitte a gyereket a bölcsiből és így nézett ki a háta…

admin

1,5 kiló szotyit hántolt el Orbán Viktor, a Puskás Stadion avatóján

admin