Image default
Bulvár

Ő Geszti Péter gyönyörű felesége

Geszti Péternek a felesége nemcsak a párja és a másodikos Lenke, illetve a negyedikes Sári édesanyja, hanem kollégája, és néha egyben a főnöke is. Miután Ditz Edit a gyerekekkel otthon eltöltött öt év után szeretett volna visszatérni a munkaerőpiacra, a zenész, reklámszakember férje azt javasolta, legyenek üzlettársak, dolgozzanak együtt.

Geszti Péter szerint a Nők Lapjának azt mesélte, mindketten ambiciózusak, a közös életbe és munkába mindegyikük azt teszi bele, amiben erősebb.

– Én a tartalmat, a kreatív ötleteket, ő pedig a remek stratégiai érzékét és az üzleti tapasztalatait. Pénzügyekkel foglalkozni nem szeretek, untat, ezért egész életemben olyan munkatársakat választottam magam mellé, akik a projekteknek ezt a részét ambicionálják és megoldják. Ketten együtt erősek vagyunk – mondta a hetilapnak az 55 éves sztár.

Edit szerint kettejük közül ugyanakkor ő a vakmerőbb, ő inkább a megérzéseire hallgat, míg a férje megfontoltabb, szereti a kiszámíthatóságot, és racionálisabb is. Amikor megismerkedtek, az fogta meg Geszti Péterben, hogy magabiztos, szabad, nyitott ember, akinek nincsenek önértékelési problémái, tehetséges és ambiciózus.

NEM AZ A FAJTA FÉRFI, AKI AZZAL AKAR KOMPENZÁLNI, HOGY LEURALJA A MELLETTE ÉLŐ NŐT.

Persze, sokat foglalkozik önmagával, hiszen kisgyerekkora óta szerepel, de engem folyamatosan inspirál, és ami még fontosabb, soha nem korlátoz – mesélte férjéről Edit, Londonban végzett nemzetközi borakadémikus és producer is.

Zákonyi S. Tamás, Ditz Edit és Geszti Péter a BÚÉK producerei a vígjáték 2018 decemberi premierjén.

Zákonyi S. Tamás, Ditz Edit és Geszti Péter a BÚÉK producerei a vígjáték 2018 decemberi premierjén.Fotó: Femina/Rátkai Márk

Mint minden házasságban, az övékben is vannak konfliktusok, de ezek csak felszíniek. Geszti Péter szerint fontos, hogy a kisebb konfliktusokba nem megy bele igazán, a nagyobbaknál pedig arra gondol, hogy tíz évvel ezelőtt szövetséget kötöttek arra, hogy felnevelik együtt a gyerekeiket. 

VALÓBAN TŰZ ÉS VÍZ VAGYUNK EDITTEL.

Én megengedőbb, empatikusabb, ő pedig indulatosabb, tüzesebb. Ha valamin felhúzza magát, a jóisten mentsen meg a haragjától! De nekem van egy hasonlóan vehemens anyám, így megtanultam ezt kezelni – vallotta be Geszti.

Hasonló cikkek

Négymilliárdot nyert a lottón, de mindet elitta és eljátszotta tíz évig tartó ámokfutása során – Így él most egy fillér nélkül

admin

“Karácsonyra már nem lesz életben” – a színész menthetetlen a barátai szerint, annyit iszik, hogy bele fog halni

admin

Ő nyert 1,1 milliárdot idén az Ötöslottón: hetente játszik, nincs stratégiája

admin

Nem vágja a földhöz Rogán Cecíliát a válás

admin

Kiderült miért szakított kedvesével Rippel Feri

admin

Válik a Rogán házaspár

admin