Image default
Bulvár

Ő Dombóvári István ritkán látott fiatal párja

Dombóvári István az ország egyik legnépszerűbb stand-up comedy sztárja, aki a műsorvezetést is kipróbálhatta az RTL Klubon Sebestyén Balázs oldalán a Hungary’s Got Talent tehetségkutatóban, a Sztár Gokartban és a Gyertek át!-ban, a Spektrum Home csatornán pedig egyedül vezette a Tesztbeszéd című talkshow-t. Áprilisban ünnepelte a 41. születésnapját, és úgy érzi, negyvenéves korára elért mindent, amiről gyermekkorában álmodott – egy dolog kivételével. 

– Azt gondoltam, negyvenéves koromra három gyermekem lesz, és velük játszom majd. Imádom a munkám, úgy érzem, rengeteget dolgoztam azért, amit mára elértem, a tenyerén hordoz az élet, de a család hiányzik – mondta áprilisban a Best magazinnak, hozzátéve, hogy mostantól a család jön, úgy érzi, megérett az apaságra. 

Azt is elárulta a hetilapnak, hogy a tervekhez természetesen társa is van a csinos, szőke párja, Lilla személyében, akit csak ritkán látni, de a 2019-es Szigeten együtt buliztak, a Story magazin fotósa le is fényképezhette őket. 

A humorista számára ösztönzést jelent az is, hogy a testvérének kislánya született. A több mint másfél éves csöppség felébresztette Dombi apai ösztöneit is. 

– Nem akarok úgy élni 45 évesen, hogy hogy az a programunk a párommal, hogy elmegyünk bugyogni egy wellnesshotelbe. A lét egyetlen valódi célja az élet továbbadása.

dombovari-istvan

Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

– Az a modern világ annyi hamis választást kínál, de mi értelme az egésznek, ha 25 ezren lájkolták a képemet az Instagramon, de közben nem bújik hozzám senki – árulta el a Bestnek Dombóvári István.   

Küldd el ismerősödnek a cikket!

OLVASD EL EZT IS!

Hasonló cikkek

Schobert Norbi szerint: “Velem mindenki szívesen lefeküdne.” – Ön mit gondol erről?

admin

Eperjes Károly videója futótűzként terjed

admin

Ő használja most Andy Vajna negyvenmilliós luxusautóját

admin

Ő lépett Hosszú Katinka örökébe Shane Tusupnál – kép, videó

admin

Facebookoztak és tévéztek a szülők, amíg bántalmazott babájuk a haláltusáját vívta

admin

Mészáros Lőrinc felesége: A Jóisten segítségével jutottunk el idáig!

admin