Image default
Hírek Közügyek

Nem tudtak tőle elköszönni – Megszólaltak a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó szülei: „Már nem leszünk olyan emberek, mint voltunk”

Tamás mindössze 30 éves volt. Édesapja végig a lelátón ült, így azt is látta, amikor fia a második félidőben cserét kért. A mérkőzés után a játékos rosszul lett: hányt, szorított a mellkasa. Egy barátja azonnal az ügyeletre vitte, ám a férfin a kiérkező mentősök sem tudtak segíteni. Az RTL híradójában megszólalt Tamás édesapja, édesanyja és a Tiszavasvári SE elnöke is.

– Lesétált, végig kísértem a szememmel,a míg odaért a kispadhoz, semmi különöset nem láttam, csak hogy sántít. Leült a kispadra, láttam, hogy és nézte a meccset – mondta a megtört férfi.

A meccs után a csapattársakkal beszélgetett majd újra rosszul lett. Hányt és szorított a mellkasa, így az egyik barátja az ügyeletre sietett vele. Amikor a szülei odaértek, a fiukat éppen újraélesztették.

– Még mindig bíztunk. Mit áldozzunk fel? – tette fel a kérdést a gyászoló apa.

Már nem tudtak tőle elköszönni. Közben megérkeztek a mentők, de nem segíthettek: valószínűleg egy szívroham végzett vele. A 30 éves sportoló rendkívül sokoldalú volt: a foci mellett színészkedett, rendszerinformatikus és vegyésztechnikus is volt. Segítőkész, barátságos, kedves embernek jellemezték.

– Annyira nagy fájdalom. Csodálatos volt. Ő egy csoda volt, az én csodálatos gyermekem, akit mindenki szeretett – mondta az RTL híradójának a könnyeivel küzdő édesanya.

A gyászoló asszony a fia pólóját szorongatta a pálya szélén, ezt állítva, a tragédia az egész család életét megváltoztatja:

– Valahogy túl kell élnünk, nem tudom, hogy hogyan… Nem tudok mondani semmit, mert az én szívem is kiszakad a helyéről. Csak végig kell csinálni, hogy eltemessem, de már nem leszünk olyan emberek mint voltunk.

– A csapat egyszerűen nem tud pályára lépni, olyan állapotban vannak. A fiúkkal holnap este találkozunk itt, a pályán, ahol együtt emlékezünk Tomikára… – mondta Nácsa Balázs, a Tiszavasvári SE elnöke.

A 30 éves csapatkapitány temetése pénteken lesz.

Hasonló cikkek

Magyarország 2019: Rosszul lett egy 17 éves cukorbeteg lány, magára hagyták, egy járókelő sem segített

admin

ITT A VÉG? – Ég az Amazonas, már az űrből is látszik

admin

Megtagadta a sofőr a továbbutazást az arcát elfedő nőtől

admin

Egy szamár és egy kecske utazott a MÁV egyik járatán, le is videózták őket

admin

Egyre több vezető közgazdász figyelmeztet a válságra

admin

Félmilliós fizetésért várják a magyarokat az osztrák Mekiben

admin