Image default
Sztori

Nem titok többe:Hajdú volt barátjától vár gyermeket Sarka Kata

 

Hot! magazin szerint Sarka Kata a harmadik gyermekével várandós.

A sztáranyuka két éves huzavona után, tavaly vált el hivatalosan Hajdú Pétertől, két gyermeke apjától, de azt nem tudni, hogy valóban hozzáment-e új, milliárdos párjához.

Az utóbbi időben nem nagyon nyilatkozott, rendezvényeken sem nagyon jelent meg, az idei, 20. Story-gálát is kihagyta. A hetilap szerint ennek az az örömteli oka van, hogy várandós.

Sarka Katáról a Hot! magazin informátora, aki egy edzőterembe jár Hajdú Péter volt feleségével, készített lesifotókat, és nyilatkozott is név nélkül.- Az elmúlt hónapokban szépen kigömbölyödött, de nagyon csinos maradt! Továbbra is odafigyel magára, rendszeresen sportol, egészségesen táplálkozik. Azt is elárulta, hogy a Máté nevet választotta a babának, aki májusban érkezik majd – mondta a bennfentes

A párost először tavaly szeptemberben, Bécsben fotózta le egy olvasónk, a napokban pedig egy gyerekhotelben látta együtt a párt a Blikk olvasója. Először a Story magazin írta meg, hogy Sarka és a férfi között több lehet barátságnál. Úgy tudjuk, B. István egyben Hajdú, Sarka férjének egykori barátja, legalábbis korábban jó viszonyt ápoltak egymással.

– Nem szeretnék a magánéletemről beszélni – zárta rövidre a témát Sarka Kata, amikor B. Istvánról kérdeztük. Az üzletasszony sokáig élte a nyilvánosság előtt az életet, azonban tanult a múlt hibáiból, a jövőben a boldogságát és a nehéz pillanatait is megtartja magának. Nem köti senki orrára, ki az a férfi, akivel vacsorázni megy, együtt tölti az idejét.

– Eleinte próbálták titkolni, ügyeltek arra, hogy kizárólag nagy baráti társaságban lássák őket együtt, akkor sem olyan helyzetben, ami találgatásra adhat okot, mára viszont lazítottak ezen. Bárhol össze lehet velük futni, és azon sem kell meglepődni, ha fogják egymás kezét – tudtuk meg Sarka egy közeli barátnőjétől.

– Éppen a Lutzmannsburgi Sonnentherme hotelben vagyunk, más néven Sunny Bun­ny hotelben. Péntek este óta itt tartózkodik Sarka Kata is két gyermekével. Egy baráti társasággal van. Szombat este csatlakozott a csapathoz Sarka Kata partnere, B. István is, a vacsoránál láttuk őket együtt – írta szerkesztőségünknek a Blikk olvasó-riportere. Egy másik olvasónk márciusban Sárváron fotózta le őket, de régebbre tehető kapcsolatuk kialakulása.

– A nyár végén kerültek közelebb egymáshoz és szerettek egymásba. A férfi rengeteget segített neki, amikor Kata elbútorozott otthonról – tette hozzá a barátnő.

Megkerestük Hajdú Pétert is, aki korábban többször is utalt már rá, hogy neje az egyik legjobb barátjával, egyben korábbi üzleti partnerével került közeli kapcsolatba. Karácsonykor a Facebookon vallotta be, az előző év nehéz volt számára, mert bizalmasa elárulta, és válságba jutott a házassága.

– Sok boldogságot nekik – rea­gálta lapunknak a riporter felesége és egykori barátja, B. István nevének említésére.

Hasonló cikkek

Fűnyírás közben gázoltak halálra egy embert Kétyen

admin

Életet adott egy fekete gyermeknek, arra fogta, hogy a férje túl sok kávét iszik!

admin

Ha ezt a hangot adja ki valaki, már csak 23 órája van hátra

admin

81 ezer helyett 81 milliót utalt a főnöke az 58 éves nőnek, aki felvette a pénzt, de ezért elítélték

admin

Gyerekkora óta együtt volt a szerelmével, azt tervezte, hogy vele éli le az életét, de időközben testvérek lettek

admin

Milliomos közmunkások-Videó

admin