Nem titkolja tovább,börtönbe megy Nagy Alekosz

Szeretném bejelenteni! Nem titok. Börtönbe megyek! – osztotta meg rajongóival a hírt Nagy Alekosz. Egy képet is csatolt összepakolt holmijairól, melyeket magával akar vinni a Tököli Országos Büntetésvégrehajtási Intézetbe.

A Való Világ negyedik szériájának nyertese azon kívül, hogy autójával áthajtott a lezárt vasúti átjárón, még nem követett el bűncselekményt: önként szeretne bevonulni. Állítása szerint erre azért van szükség, hogy rosszfiúként be tudjon épülni a maffiába.

– Kísérletem lényege, hogy Alekosz bűnözővé válása hiteles közegben integrálódjék. Fedett nyomozói státuszom rejtve maradjék – írja a bejegyzésben. Az akcióhoz Pesti Ferenc ezredes, a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetének parancsnokának segítségét kéri, hogy kísérleti jelleggel zárja be őt 48 órára a rabok közé.

A későbbiekben Alekosz előadásokat szeretne tartani a fogvatartottaknak a kinti életről, az aktuális tévéműsorokról és VOLT fesztiválos élményeiről, valamint tanácsokat adna nekik a társadalomba való visszailleszkedést illetően.

Szólj hozzá!

Kérlek Jelentkezz be hozzászólás írásához!
  Követés  
Visszajelzés