Image default
Egyéb

Nehéz és szívszaggató döntést hozott meg Schumacher felesége, sajnos nincs már más választása

Fontos döntést hozott az egykori Forma 1-es világbajnok autóversenyző felesége.Öt éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, melynek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, lebénult és beszélni sem képes, éber kómában fekszik. A pilóta családja és közeli ismerősei a legnagyobb titokban őrzik az állapotáról szóló információkat.

A volt Forma 1-es pilóta egykori ügynöke, Willi Weber tavaly beszélt először és utoljára arról, hogy feladta a reményt, nem hiszi, hogy Schumacher valaha fel tud épülni. Úgy néz ki, a család is beletörődött abba, hogy Michael Schumacher már soha nem fog felépülni.

Ezt bizonyítja az is, hogy komoly döntésre szánták el magukat.

Corinna Schumacher eddig csaknem 24 millió eurót költött a volt pilóta egészségügyi ellátására. A sajtó időről időre bepróbálkozik, hogy kiderítse, mi van Schumacherrel, de sikertelenül. Legutóbb egy német tévécsatorna próbált meg a családnál forgatni, de a pilóta felesége visszautasította őket. Corinna Schumacher lesújtó üzenetet közölt jogi képviselőjükön keresztül a csatornának.

Titkos informátorok szerint csont sovány az egykori világbajnok, és apró gesztikulálással kommunikál, a kezeivel, vagy arcával. Valószínűleg soha sem fog felépülni annyira, hogy teljes önellátó életet élhessen, és ágyhoz lesz kötve az élete végéig.

A Forma 1-es pilóta felesége kijelentette, a jövőben sem szeretnének Michael Schumacher állapotáról nyilatkozni a sajtóban. A pilóta felesége közölte, hogy bármilyen nehéz is feldolgoznia az embereknek, a médiában már soha többé nem fogják viszont látni a Forma1-es világbajnokot.

Hasonló cikkek

Receptköteles lesz több népszerű fáljdalomcsillapító

admin

Közel egy napnyi szenvedés után altatták el végül a Szovátánál elütött medvét

admin

A rák 12 apró tünete, amit senki nem vesz komolyan

admin

Amikor még a szánkózás egy felnőttnek is maga volt a csoda, amikor még nem uralta a világunkat az egymástól való elszigetelődés.

admin

Hazavitte a gyereket a bölcsiből és így nézett ki a háta…

admin

1,5 kiló szotyit hántolt el Orbán Viktor, a Puskás Stadion avatóján

admin