Image default
Élet Horoszkóp

Ne hallgass rájuk: 5 csillagjegy, akik borzasztó tanácsadók

Kihez fordulj, ha tanácsra van szükséged? Mindenképpen olyan emberhez, aki képes átlátni a helyzetedet, és képes felmérni, hogy milyen döntéssel jársz a legjobban, ráadásul nem fél kimondani olyan dolgokat sem, aminek első hallásra talán nem fogsz örülni.

Minden csillagjegynek megvannak a jó és rossz tulajdonságai. Néhány a legnagyobb jóindulatuk ellenére sem bizonyulnak jó tanácsadónak. Meg is mondjuk, hogy melyik öt csillagjegy szülöttjeitől nem éri meg útmutatást kérni.

Halak (02. 20-03. 20.)

Az egyik legjobb választás, akikhez fordulhatsz, ha rossz kedved van a Halak ismerőseid. Nagyon megértőek és támogatók, és képesek felvidítani. Aligha várhatod el tőlük azonban, hogy megfelelő tanácsokkal lássanak el. A Halak szülöttei mindig saját magukból indulnak ki, és egy cseppnyi öntörvényűség is jellemzi őket. A tanácsaikkal a legnagyobb baj, hogy nem téged, a te helyzetedet veszik figyelembe, hanem a saját érzéseiket, ha rájuk hallgatsz még rosszabb helyzetben találhatod magad, mint előtte.

Kos (03. 21-04. 20.)

A jegy szülöttjei egész egyszerűen nem elég türelmesek ahhoz, hogy mérlegeljék mások helyzetét. Nagyon könnyen mondanak ítéleteket másokról, és a problémákban sosem a megoldás módja, hanem a végeredménye érdekli őket. A Kosok tanácsai éppen ezért könnyen radikálisak lehetnek, ha hozzájuk fordulsz tanácsért akkor mérlegelés nélkül mondanak ki olyasmiket, amik túl végletes irányba ösztönöznek. Ha rájuk hallgatsz, úgy járhatsz, hogy azt veszed észre, hogy kapkodva hoztál meg egy döntést, amiből nincs visszaút.

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Ha a saját problémáddal kapcsolatban egészséges szkepticizmusra van szükséged, akkor a Skorpió jegy szülöttjeitől mindezt megkaphatod. Ha a felhők felett jársz, akkor képesek szembesíteni a valósággal. Amennyiben azonban inkább negatív hangulatú ügyben keresed fel, tökéletesen alkalmatlan tanácsadónak, a féltékenységet, árulást a legnehezebben kezeli, és inkább indulatból dönt ilyen ügyekben. Nem a megértés, hanem a bosszú és a harag fogja vezérelni, a harag pedig mint tudjuk, rossz tanácsadó.

Nyilas (11. 23-12. 21.)

A Nyilas jegy szülöttjei nagyon szívesen adnak tanácsot, sőt, mindenhez hozzá tudnak szólni, és ehhez nem szükséges, hogy ismerjék a dolgok hátterét. Ugyan könnyen meggyőzik magukat az igazukról, te azért jó, ha tudod, hogy a Nyilasok sem tévedhetetlenek, sőt. Ami kétségkívül a legviccesebb velük kapcsolatban, hogy szinte biztos lehetsz benne, hogy még ők maguk sem tartanák magukat azokhoz a tanácsokhoz, amiket neked adtak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Hiába nagyon lelkes tanácsadók a jegy szülöttjei, sajnos tőlük sem a leghasználhatóbb útmutatást fogod kapni. A Vízöntők hajlamosak arra, hogy nagy igyekezetükben egy-egy probléma kapcsán egészen kérdésekben foglaljanak állást, mint amiben kikérted a véleményüket. Könnyen járhatsz úgy egy Vízöntővel, hogy a téged foglalkoztató kérdésre nem kapsz választ, de közben olyan dolgokkal kapcsolatban viszont kioktatott, ami számodra nem volt kérdéses korábban.

Hasonló cikkek

A Románok szerint az első ember románul beszélt – tanulmánnyal is próbálják alátámasztani

admin

Űrkutatásért felelős miniszteri biztos: Ideje hogy Magyarország is űrhajót lőjön a világűrbe

admin

Bögrés kalács kakaósan és diósan – mennyei! Mentsd el a receptet!

admin

5 FONTOS TÉNY AMIT TUDNOD KELL A VÉRCSOPORTODRÓL

admin

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 19.

admin

Még a nagyimtól tanultam ezt az egyszerű trükköt: azóta mindig ezt alkalmazom, és sosem dugul el a lefolyóm

admin