Image default
Hírek

Nagy a baj! Utcára kerülhet a legendás magyar színész családja,akár hajléktalanná is válhatnak

Nincs segítségük.

A 2004-ben tragikus körülmények között elhunyt Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak – írja a Lokál.

Eddig úgy-ahogy tudtak boldogulni, ám most úgy tűnik, hogy az utcára kerülnek.

„Nagyon kilátástalan most a helyzetünk. Istvánnal nagyon szenvedélyes volt a szerelmünk, és imádta a kislányunkat. Támogatott minket, ahogy csak tudott, és amikor 2004-ben abban a szörnyű autóbalesetben meghalt, összetört bennem minden. Nemcsak lelkileg kerültem a padlóra, a lányommal a kis alagsori lakásban maradtunk, és anyagilag is nehéz helyzetbe kerültünk. Eddig élhettünk a kis lakásunkban az új tulajdonos segítségével, de most már mennünk kell – meséli az asszony a Lokálnak.

Az asszonynak és lányának jövő szombaton kell elhagynia a lakást, örülne, ha találnának egy otthont maguknak, erre havonta 60 ezer forintjuk jutna. Munkásszállóra nem szeretne menni a lánya miatt, aki tanul és dolgozik, szeretne leérettségizni.

Hasonló cikkek

Rejtélyes Facebook-tiltások: ezeken a linkeken követelheti vissza a fiókját

admin

Át kell építeni a Déli és a Kelenföldi közötti alagutat az új vonatok miatt, Mészáros Lőrinc lehet a kivitelező

admin

Jakab Péter szerint a magyarok hibája hogy Orbán egy csomag száraztésztával és néhány ezer forintnyi utalvánnyal megnyeri a választást

admin

Lerakták, most felszedik a síneket a 70 milliárdos Szeged-Hódmezővásárhely tram-train vonalon

admin

14 milliót küldtek Hernádnak a sportpálya kerítésére, de semmi nem lett belőle, a pénz viszont eltűnt, nyomozás nem indul mert “nem nagy tétel”

admin

Óriási a munkaerőhiány a Balatonnál: 4-500 ezer forintért sem találnak szakácsokat, felszolgálókat

admin