Hírek

Nagy a baj! Utcára kerülhet a legendás magyar színész családja,akár hajléktalanná is válhatnak

Nincs segítségük.

A 2004-ben tragikus körülmények között elhunyt Bubik István gondoskodott eltitkolt családjáról, amíg élt, halál után azonban csak egy darabig tudott boldogulni és lánya. Mostanra pedig nagyon rossz helyzetbe kerültek: hajléktalanná is válhatnak – írja a Lokál.

Eddig úgy-ahogy tudtak boldogulni, ám most úgy tűnik, hogy az utcára kerülnek.

„Nagyon kilátástalan most a helyzetünk. Istvánnal nagyon szenvedélyes volt a szerelmünk, és imádta a kislányunkat. Támogatott minket, ahogy csak tudott, és amikor 2004-ben abban a szörnyű autóbalesetben meghalt, összetört bennem minden. Nemcsak lelkileg kerültem a padlóra, a lányommal a kis alagsori lakásban maradtunk, és anyagilag is nehéz helyzetbe kerültünk. Eddig élhettünk a kis lakásunkban az új tulajdonos segítségével, de most már mennünk kell – meséli az asszony a Lokálnak.

Az asszonynak és lányának jövő szombaton kell elhagynia a lakást, örülne, ha találnának egy otthont maguknak, erre havonta 60 ezer forintjuk jutna. Munkásszállóra nem szeretne menni a lánya miatt, aki tanul és dolgozik, szeretne leérettségizni.

Hasonló cikkek

Drága Viktor! Hát mi ez ba@@@eg? Ideküldesz a nép adójából nekem alamizsnát? Miután 2012-ben ki….tál a rendszeredből, és arra ítéltél, hogy a gyerekek a barátom segítségére szoruljak

admin

Borzalmas tragédia a 31-esen, szinte semmi nem maradt az autóból-Megrázó fotók

admin

Ez nem semmi! Jimmy ne­vé­vel hir­det spa­nyol­or­szági nya­ra­lást Zámbó Árpy

admin