Hírek

Mutatjuk, merre lehet ma jégeső

Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég. Eleinte csak szórványosan, délutántól már többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadásra és jégesőre is számítani kell! A szél ÉNy-ira fordul, és a Dunántúlon egyre inkább megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések lesznek. 24 és 30 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön borongós időre számíthatunk sokfelé csapadékkal: nyugaton tartós, kiadós eső, míg keleten zápor, zivatar a valószínűbb. A tartósan esős tájakon mindössze 15-20, máshol 20-25 fok között várható a hőmérséklet. Erős lesz az ÉNy-i szél.

Pénteken változóan felhős időre van kilátás, zápor, zivatar inkább csak elszórtan fordul elő. 25 fok köré melegszik a levegő.

Hétvégén napos, gomolyfelhős idő várható, mindkét nap bárhol kialakulhat zivatar. 25-32 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.Íme egy videó a tegnapi jégesőről amit Fertőszéplakon videóztak

Hasonló cikkek

Megdöbbentő balesetről hozott nyilvánosságra egy videót a rendőrség

admin

10 sötét titok, amiről az élelmiszeripar nem akarja, hogy bárki tudjon

admin

Szörnyű tragédia: A mentőautó vezetője és a szállított beteg életét vesztette,22 ember megsérült a Szolnokon a Debreceni úton történt balesetben

admin