Image default
Egyéb

Megszólalt Kasza Tibi: Jön a baba?

Nagy titkot árult el.

Mindent át írt Kasza Tibi életében kislánya, Lora megérkezése. A zenész-műsorvezető úgy érzi nem dőlhet hátra, teljese erővel azon kell dolgoznia, hogy családjának mindene meglegyen. „Gyerekkoromban voltam eleget szegény, nem akarom újra átélni, de ami még fontosabb, a családomat szeretném ettől megóvni – kezdi a Best magazinnak. – Tudtam, hogy meg kell tanulnom az üzleti világban érvényesülni, úgy éreztem, ez lehet a kulcsa, hogy a gyerekeim ne nélkülözésben nőjenek fel. Ezért távolodtam el a zenétől, igaz, nem gondoltam, hogy ilyen messze kerülök…” – folytatja az énekes, aki nemrég azonban ismét visszatért a zenéhez. – ...amolyan zenei kapuzárási pánik lett úrrá rajtam. De újrateremtettem önmagam, és hálás vagyok, hogy ki tudom aknázni a lehetőségeket.” – magyarázza, és elárulja, hogy a régi Kasza Tibi megszűnt, mindent családapaként mérlegel, és minden megkeresett forintra úgy tekint, mint Lora örökségére.

Ha belenézek a tükörbe, nem popsztár, műsorvezető vagy médiaszemélyiség, hanem apa vagyok, itt a gyerekem, akinek jön a foga, és el kell terelnem róla a figyelmét. Még nem hallott hangos szót, és az a tervem, hogy ez így is marad. Nem tudjuk, Lorának hány testvére lesz – mondja a családbővítésről a műsorvezető, majd egy titkot is elárul: – Én egyben biztos vagyok, Manó kettőben. A sorsra, az egészségre és a gondviselésre bízzuk. Egy biztos, szép helyre jön, mi nem leszünk soha csonka család.”

Hasonló cikkek

Tényleg megbolondult az időjárás: erre számítson a következő héten

admin

Megható: így mondott köszönetet Tóth Gabi annak az embernek, aki rengeteget tett érte – fotó

admin

Döbbenet: ittasan találtak rá autójában a rendőrfőnökre

admin

Drasztikus lépés: hullaház-látogatáshoz kötnék a jogosítvány megszerzését

admin

ITT NAGY OKTÓBERI, NOVEMBERI ELŐREJELEZÉS : Ilyen idő lesz NOVEMBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

admin

Brutális baleset az 51-esen: két autó csapódott egymásba Dunavarsánynál – helyszíni képek

admin