Image default
Hírek

Megpróbálták megölni Pásztor Annát, a rendőrség 72 óra után kiengedi a férfit-Videó

Egy késsel felszerelkezett férfit vittek el a rendőrök Pásztor Anna koncertjéről.

A férfi jó ideje zaklatta már az Anna and the Barbies énekesnőjét Facebookon keresztül. Szerelmével üldözte, találkozni akart vele és Anna hiába közölte, hogy párkapcsolatban él és eszében sincs viszonyt kezdeni, a férfi nem adta fel. Sőtrajongása a megszállottságig fokozódott, olyannyira, hogy megfenyegette az énekesnőt: az életére tör, ha nem lesz az övé. Anna letiltotta a rajongót a közösségi oldalán, aki ezután még több kamuprofilról bepróbálkozott nála.

A férfi a zenekar Park-beli koncertjén jelent meg a nézők között, a cipőjébe rejtette a kést, amivel az volt a terve, hogy megszurkálja vele Annát. Szerencsére a biztonsági szolgálat munkatársai fotó alapján felismerték őt, értesítették a rendőrséget és az egyenruhások elvitték a férfit.

Anna azonban megtudta, hogy csupán 72 órán át tartják bent, ezután elengedik. Teszik ezt annak ellenére, hogy az énekesnő bizonyítékként több mint száz fenyegető üzenetet mentett el, valamint a férfi azt ígérte, hogy nem csak vele, de a zenekar tagjaival is végez.

Az énekesnő teljesen érthetően borzasztóan kiborult, csalódottságának egy videóüzenetben adott hangot. Ebben közölte azt is, hogy nem fél, sőt ha újra megfenyegetik, akkor ő is hasonló módon válaszol majd.

Anna videója ITT látható.

Hasonló cikkek

Előkerült a meggyilkolt, VV Fanni exbarátja, aki nagy bejelentést tett

admin

Leugrott a nyolcadikról egy 16 éves fiú egy zólyomi lakótelepen, miután cikizték és kigúnyolták társai

admin

Megszólalt Orbán Viktorról egy brit politikai aktivista, nem kis dolgot állít a magyar miniszterelnökről – Ti mit gondoltok?

admin

Brutálisan csökkenti a kormány az autóvásárlás adóterheit

admin

Atyaég! Mi történt Liptai Claudia arcával? (fotó)

admin

A gazdagok és az iskolázatlanok között a legnépszerűbb Orbán

admin