Image default
Sztori

Megnősül „Popeye”, az orosz testépítő, aki 60 centiméteresre fújta fel a bicepszeit

Kirill Teresin orosz „testépítő”/trashceleb arról vált híres-hírhedtté, hogy 61 centiméteres bicepszekre tett szert, miután teleinjekciózta a karjait synthollal. A 22 éves férfit emiatt csak Popeye-ként emlegetik a netezők: vékony, csont és bőr testével és komikusan nagy karjaival ugyanis nem kis mértékben emlékeztet a rajzfilmfigurára.

Teresin a napokban ünnepélyesen bejelentette 506 ezer követőjének, hogy megházasodik. Állítása szerint egy Viktoria Jakinina nevű blogger a menyasszonya. Jakinina eközben menyasszonyi ruhában pózol a saját Instagramján, igaz, a hírt még semmilyen formában nem erősítette meg.

Popeye-nek egyébként nem ez az első próbálkozása a házassággal: szeptemberben dobta ki az előző menyasszonya, miután Popeye állítólag megcsalta őt, mindössze néhány nappal az esküvő előtt. A pletykák szerint azért, mert az exmenyasszony, a nem akart lefeküdni vele a nászéjszakáig. Ez már túl sok volt Popeye-nek. Rögtön utána azt nyilatkozta, teljesen összetört a szíve, amikor lapátra tették.

Itt még dúlt a románc:

Ez tényleg szerelem:

Nem sokkal később azzal hívta fel magára az orosz bulvárlapok figyelmét, hogy egy videóban leborotválta a szemöldökét. Ki nem találjátok, de állítólag azért, hogy „lenyűgözze a hölgyeket”. „Volt-nincs szemöldök, minden nő az enyém” – hangzik el a csak erős idegzetűeknek ajánlható videóban. Ilyet nem lehet kitalálni.

Teresin bejelentése egyébként meglehetősen vegyes visszhangot váltott ki a kommentelők körében. Egy hozzászóló azt írta: „Neked a jobb kezed a menyasszonyod!” Egy másik kommentelő már nem finomkodott: „Elaltatná már végre valaki ezt a csávót?” – tette fel a kérdést.

(Daily Star)

Hasonló cikkek

Mutatjuk Orbán Viktor locsolóversét

admin

Családi dráma Majkáéknál! Dundika súlyos titkot árult el – nem bírta tovább magában tartani!

admin

Barta Tamással, az LGT volt gitárosával az otthonában végeztek

admin

Nagyon sok hazai családnak sajnos csak álom marad az újkrumpli!

admin

Olyan alattomos dizájnérdrog került az utcákra ami szó szerint gatyára vágja a hazai fiatalokat-Videó

admin

Döbbenetes videó: Tegnap vette a húst egy nyíregyházi boltban, de horror, ahogy kinézett reggelre – Egyáltalán mit látunk?

admin