Image default
Sztori

Megnősül „Popeye”, az orosz testépítő, aki 60 centiméteresre fújta fel a bicepszeit

Kirill Teresin orosz „testépítő”/trashceleb arról vált híres-hírhedtté, hogy 61 centiméteres bicepszekre tett szert, miután teleinjekciózta a karjait synthollal. A 22 éves férfit emiatt csak Popeye-ként emlegetik a netezők: vékony, csont és bőr testével és komikusan nagy karjaival ugyanis nem kis mértékben emlékeztet a rajzfilmfigurára.

Teresin a napokban ünnepélyesen bejelentette 506 ezer követőjének, hogy megházasodik. Állítása szerint egy Viktoria Jakinina nevű blogger a menyasszonya. Jakinina eközben menyasszonyi ruhában pózol a saját Instagramján, igaz, a hírt még semmilyen formában nem erősítette meg.

Popeye-nek egyébként nem ez az első próbálkozása a házassággal: szeptemberben dobta ki az előző menyasszonya, miután Popeye állítólag megcsalta őt, mindössze néhány nappal az esküvő előtt. A pletykák szerint azért, mert az exmenyasszony, a nem akart lefeküdni vele a nászéjszakáig. Ez már túl sok volt Popeye-nek. Rögtön utána azt nyilatkozta, teljesen összetört a szíve, amikor lapátra tették.

Itt még dúlt a románc:

Ez tényleg szerelem:

Nem sokkal később azzal hívta fel magára az orosz bulvárlapok figyelmét, hogy egy videóban leborotválta a szemöldökét. Ki nem találjátok, de állítólag azért, hogy „lenyűgözze a hölgyeket”. „Volt-nincs szemöldök, minden nő az enyém” – hangzik el a csak erős idegzetűeknek ajánlható videóban. Ilyet nem lehet kitalálni.

Teresin bejelentése egyébként meglehetősen vegyes visszhangot váltott ki a kommentelők körében. Egy hozzászóló azt írta: „Neked a jobb kezed a menyasszonyod!” Egy másik kommentelő már nem finomkodott: „Elaltatná már végre valaki ezt a csávót?” – tette fel a kérdést.

(Daily Star)

Hasonló cikkek

Jogosítvány nélkül is vezethető elektromos autót dob piacra a Citroën

admin

Idén ünnepelné 90. születésnapját Bud Spencer,színészóriás.

admin

„Terhes lett a 15 éves lányom, én fogom felnevelni a babát”

admin

„Ha Jordan egyik nap kevesebbszer ütött meg, az már egy jó nap volt”

admin

A férfi teljesen kiakadt a barátnője zuhanyzási szokásaitól, amik csak évek után derültek ki

admin

Fillérekért alázott meg egy hajléktalant, aztán fordult a kocka – VIDEÓ

admin