Image default
Érdekességek Sztori

Megkínozta a keresztelendő gyermeket a pap, és még az anyját is majdnem felgyújtotta – 18+ videó

Az orosz pap annyira erőszakosan próbálta a kisfiút belepréselni a keresztelőkútba, hogy a gyermek feje és nyaka is megsérült a procedúra közben. Az üvöltő fiúcska kétségbeesett édesanyja, Anastasia Alexeeva megpróbálta kivenni gyermekét a pap kezéből, de az nem engedte. Az 55 éves pap annyira erőszakos volt, hogy véletlenül majdnem felgyújtotta az anya fején lévő kendőt is, amit az ortodox templomokban kötelező viselnie a nőknek.

Végül visszaadta a halálra rémült gyermeket az anyjának, és csak annyit mondott, hogy 26 éve így kereszteli a gyerekeket, ne drámázzon feleslegesen.

– Látta, hogy a fiam már nem kisbaba, és nem fog beleférni a kútba, de ő mégis megpróbálta belenyomni. Majdnem én is felgyulladtam, amikor odamentem és rászóltam, hogy hagyja abba a gyermekem bántalmazását – mesélte a felháborodott 24 éves szentpétervári anyuka.

A kisfiút annyira megviselte az eset, hogy azóta mindentől fél, gyakran kap hisztérikus rohamot és nem mer a víz közelébe se menni. A pap az anyát hibáztatja a történtekért, szerinte az egész felfordulást az okozta, hogy a nő nem jár eleget templomba.

– Nincs tapasztalata abban, hogy hogyan működnek a dolgok itt, a templomunkban. Ha gyakrabban járna, tudná. Túlreagálta, és túl érzékeny a gyermekével kapcsolatban. Én nem érzem hibásnak magam semmiben sem – mondta a pap, aki hiába próbálta megvédeni magát, egy évre eltiltották a hivatásától.

(via)

Hasonló cikkek

Retró: emlékszel még Móka Miki mókatárára?

admin

Egy nő a férjével, a vőlegényével és két pasijával él együtt – szerinte mindannyian boldogok így

admin

A lány sírva videózta, hogy a nővér mit csinál haldokló apukájával

admin

A kórházból leugrott cigiért a boltba. Hátában egy fejszével – videó

admin

Agy nélkül született a brit kisfiú, de már megtanult számolni, és szörfözni is tud

admin

„Terhes lett a 15 éves lányom, én fogom felnevelni a babát”

admin