Image default
Egyéb

Még az orvosok is megdöbbentek: 12 évesen adott életet első gyermekének egy kislány

A karpathir számolt be arról, hogy egy 12 éves kislányt a rivnei hulladéktelepről szállították kórházba, hogy életet adhasson gyermekének.

A gyermek és hozzátartozói a szeméttelepen “dolgoztak”, amikor beindult a szülés. A lányt elkísérte a 27 éves édesanyja is a Rivnei Megyei Perinatális Központba, ahol az orvosoknak leesett az álla, amikor megtudták, hogy pontos mennyi idős a fiatal édesanya.

Матуся-школярка: у Рівному 12-річна дівчинка народила дитину

n","url":"https://www.youtube.com/watch?v=VRTxiUDuVUs"},"publicationId":{"type":"pulsembed","pulsembed":{"id":"pXcuGlfzT","client":"25598d9d-16ec-4be7-9826-9224fb07155a"}},"platform":{"code":"pulsembed"},"caption":"Матуся-школярка: у Рівному 12-річна дівчинка народила дитину","alignment":"center"}” data-run-module=”embeddedapp/main.app” data-type=”desktop” style=”display:inline-block”>

A szülés 10 órán át tartott, a gyermeknek, aki azt sem tudta, hogy mi történik épp vele, folyamatosan az anyja fordította az orvosok utasításait.

Úgy tudni, hogy a szülés sikeresen lezajlott, a kisbaba is jól van, akinek az apja állítólag egy 20 éves fiatalember, aki otthon várja haza az anyát és gyermekét.

Azonban, mivel a férfi, akit jelenleg a rendőrség keres, bűncselekményt követett el azzal, hogy teherbe ejtette a 12 éves lányt, öttől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel számolhat.

Hasonló cikkek

Orbán: “Régóta akarjuk hogy visszatérjenek a törökök” – Iskolát nyit Erdogan alapítványa Magyarországon

admin

VIDEÓ: Le mernéd így dudálni a szabálytalankodó rendőrt?

admin

Aurelio édesanyja kis híján elájult, amikor megtudta, hogy börtönbe megy a fia

admin

Orvosra van szüksége Majkának! Ki kell derülnie a pontos diagnózisnak

admin

Nyilvánosságra került Borkai Zsolt vagyonnyilatkozata

admin

MA REGGEL derül ki : GÁSPÁR EVELIN gyógyíthatatlan beteg! ITT a szomorú diagnózis – nagyon kemény időszak vár most rá! Kitartást Evelin!

admin