Image default
Hírek

Már több, mint 700 napja per,- és ítélet nélkül börtönben ül dr. Czeglédy Csaba, és még senki nem ismeri a bírót, aki ezt jóváhagyta!

Már több, mint 700 napja per,- és ítélet nélkül börtönben ül dr. Czeglédy Csaba, és még senki nem ismeri a bírót, aki ezt jóváhagyta! 2 napja egy eljárási furcsaságról Czeglédy letartóztatásának meghosszabbítását illetően Sztárklikk számol be. Összejátszást mutat, melyben a bíróé a főszerep. Czeglédy letartóztatásának meghosszabbításáról augusztus 1-én döntött a bíróság, azon a napon, amikor a gyanúsítottaknak a NAV elküldte, hogy befejezettnek látja a nyomozást. “Czeglédy értesítője valamiért csak augusztus 2-án kelt, aminek azért van jelentősége, mert a bíróság azzal az indokkal tudta börtönben tartani még augusztus 1-én.további 2 hónapra Azzal az indokkal, hogy mivel még folyamatban van a nyomozás, ezért felmerül a nyomozás befolyásolásának a veszélye – írta a lap. Vajon csak engem érdekel, hogy ki ez a bíró? Mi a neve? A bíró még a terrorban is önálló felelősséggel bír. Ahogy Vida Ferenc nevét sem negligálja Kádár János neve, úgy a mi “névtelenünk” nevének is súlya van, és nem egyszerűen Orbán csicskása. Több százan jelezték, hogy olvasták ezt a bejegyzést. És beleértve magamat is, senki sem tudja, az előzetes fogva tartást megítélő bíró nevét. Talán titkos?

Hasonló cikkek

Két óra alatt a Balatonnál lennénk – Magyarország megtámadásáról beszélt egy ukrán képviselő

admin

„Már tudom, milyen a pokol” – Megrázó őszinteséggel beszélt a meggyilkolt Csenge édesanyja, éjjelente lánya kiabálását hallja

admin

Fidesz: “Óriási csatát nyertünk!”

admin

Összeomlott a temetésen Koós János özvegye

admin

Besokallt a szeméttől egy diák, kitakarított egy fővárosi metróállomást

admin

Kásler szerint “sikertörténet” a Magyar egészségügy

admin